Annonce

Af Karen Helveg Petersen
30. juni 2013 - 23:35
Verden er ved at blive polariseret i ét kredsløb, der køres af dem, der er indrulleret i megavirksomheder.
Af Ulla Jessing
13. januar 2017 - 14:46
»Den økonomiske overklasse rykker tættere på kongehuset,« skriver avisen Information og bringer et rystende bevismateriale om det. Bladet fremhæver, at mange af de mest velbeslåede erhvervsfolk er meget gavmilde med donationer, gaver og tjenester til kongehuset, som til gengæld leverer social kapital i form af invitationer, ordener og udnævnelser til kammerherre eller hofjægermester med flotte...
Mexico
26. oktober 2016 - 10:00
KOMMENTAR: Hvor finder man styrken til at gå imod et korrupt system og bevare troen på at man reelt gør en forskel? Interview med en ung aktivist i Mexico og vores egne tanker om kamp for politisk forandring.
Kommentar
6. juni 2016 - 13:34
Tiden med militærdiktaturer og militærkup er næsten forbi i Brasilien. Men et nyt fænomen har tilsyneladende set dagens lys – det civile kup.
Udland
21. januar 2016 - 17:29
En fire måneder lang regeringskrise forsøges nu løst med dannelse af en ny højreregering – uden at sikre retsopgør med korruptionsskandaler og »århundredes tyveri«, hvor 1 milliard dollars er forsvundet fra Moldovas tre banker. Konfrontationer mellem demonstranter og politi i parlamentsbygningen.
14. september 2015 - 12:51
Regeringsopposition domineret af borgerlige laver massedemonstrationer og teltlejre imod regeringskorruption og rigmandsvælde. Partilederen Grigorij Petrenko og andre medlemmer af venstrefløjspartiet Rød Blok er arresteret.
Baggrund
27. marts 2015 - 15:26
Stigende privatisering af offentlige ydelser falder sammen med vækst i underhåndsaftaler og –betaling.
Af Erik Christensen
4. marts 2015 - 9:54
Det værste man kan gøre ved de fattige og de ledige er blot at give dem en check og lade dem passe sig selv. Sådan hører man tit danske politikere sige. Forskellige forsøg ude i verden gør op med fordommene om fattiges reaktionsmønstre ved en ubetinget basisindkomst
Udland
20. juni 2013 - 20:31
Udnævnelsen af en kontroversiel chef for sikkerhedstjenesten har udløst ugelange protester i Bulgarien. Han er nu afskediget. Men demonstranterne fortsætter. De kræver at regeringen går af.

Annonce