Annonce

Foto

Fotoserie
10. jan · 15:42

Aktion mod dagpengeregler

Fotoserie
09. jan · 13:36

To år med protester mod 'For Frihed'

Det er snart to år siden, at Pegida-DK med den tidligere talsmand Nicolai Sennels i spidsen for første gang gik på gaden i Danmark for at protestere »mod fundamentalistisk islam«. Og i snart to år har forskellige grupper på venstrefløjen ligeledes arrangeret moddemonstrationer mod den stærkt islamkritiske gruppe, som de mener fører en racistisk hetz mod muslimer i Danmark. Lørdag den 7. december havde NoPegida igen indkaldt til protest mod det tidligere Pegida og ifølge EB.dk var der et massivt politiopbud på mindst 200 politibetjente, der skulle sikre, at demonstrationen forløb fredeligt. Parolen for moddemonstrationen var »Stop racisme, før det smitter«. Og en blok i demonstrationen bar fulddragter og beskyttelsestøj for symbolsk at undgå smittefare.

Fotoserie
19. dec · 12:34

Stop politivold

17. december var der indkaldt til demonstration mod politivold. Ifølge arrangørerne var anledningen politiets agressive adfærd under moddemonstrationen mod 'For Frihed' den 3. december, hvor flere demonstranter blev slået med politiknipler.

Fotoserie
16. dec · 10:38

Save Aleppo

Tusindvis af mennesker var samlet på Christiansborgs Slotsplads for at vise deres modstand mod drab på civile i det borgerkrigshærgede Aleppo i Syrien.

Fotoserie
05. dec · 14:43

Islamkritikere gik gennem Nørrebro med hjælp fra politiet

FOTOSERIE: Den 3. december blev en gruppe islamkritikere hjulpet gennem Nørrebros gader af kampklædt politi. Se Modkrafts fotos fra dagen her.

Fotoserie
29. nov · 14:01

Aleida Guevara

Foto og interview
16. nov · 11:02

Blokade mod lukning af biblioteker på KU: Studerende frygter for færre bøger og læsepladser

FOTOSERIE: Tirsdag blokerede studerende adgangen for ledelsen på Det Humanistiske Fakultet på Københavns Universitet, hvor man planlægger at spare biblioteker væk.

Fotoserie
28. okt · 11:03

Stop TTIP og CETA

Fotoserie
14. okt · 11:52

Kæmpe protest mod SU-nedskæringer

Demonstration
10. okt · 14:36

»Ja til velfærd - Nej til fattigdom«

Annonce