Annonce

Medier
17. juni 2015 - 11:41
Snowdens nærmeste samarbejdspartner stiller spørgsmålstegn ved nyhedshistorie om, at russere og kinesere har brudt krypteringskode til Snowdens filer. Men oplysningerne stammer fra unavngivne britiske regerings- og efterretningskilder, løgnehistorier og massemediers servilitet over for magthavere, mener journalisten Glenn Greenwald.
Pris
23. februar 2015 - 11:40

Afslørende NSA-dokumentar vinder Oscar

Dokumentarfilmen »Citizenfour«, der fortæller historien om whistlebloweren Edward Snowdens afsløring af den amerikanske efterretningstjeneste NSA's omfattende overvågning af internettet, vandt søndag en Oscar i USA.
Dagbladet Information
10. november 2014 - 16:07

Dansk afsløring af efterretningstjenesten NSA hædres

Dagbladet Information modtager prestigefyldt pris fra Foreningen for Undersøgende Journalistik (FUJ) for deres afsløringer af den amerikanske efterretningstjeneste NSA's arbejde i Danmark. Læs begrundelsen og de prisvindende historier her.
Kommentar
9. juli 2014 - 13:21
Efter afsløringen af danske myndigheders tætte samarbejde med den amerikanske efterretningstjeneste NSA har danske whi­st­le­blowere, der sæt­ter land frem­for stat, brug for politisk støtte.
Kommentar
19. juni 2014 - 12:06
Dagbladet Information har natten til torsdag den 19. juni kl. 03.00 breaket historien i tre separate artikler. Læs dem! Man kan næsten ikke understrege for meget, hvor vildt godt arbejde det er af Henrik Moltke, Sebastian Gjerding, Anton Geist, Laura Poitras og resten af holdet. Hvis det her ikke resulterer i en Cavling, ved jeg sgu ikke, hvad der skal til. Information skriver: »Forsvarets Efterretningstjeneste indgår i et partnerskab med NSA om at tappe danske fiberkabler med tele- og internettrafik, fremgår det af tophemmelige NSA-dokumenter. Tilsyneladende er Danmark del af et hidtil...
NSA-Skandalen
29. maj 2014 - 16:24
Whistlebloweren fra den amerikanske efterretningstjeneste NSA, Edward Snowden, beskriver sig selv som patriot og argumenterer for civil ulydighed i et nyt, eksklusivt interview med tv-stationen NBC News. Se hele interviewet her.
NSA-skandale
20. marts 2014 - 12:44
Ny online underskriftindsamling opfordrer Danmark til at give den amerikanske whistleblower Edward Snowden politisk asyl. Den tidligere kulturminister, Uffe Elbæk, tager sagen op i Folketinget.
NSA-skandale
12. februar 2014 - 13:37
Danskerne bør kon­takte deres poli­ti­kere og gøre opmærk­som på, at »mistanke-fri mas­se­over­våg­ning« er en over­træ­delse af vores ret­tig­he­der, og at det må stoppe. Sådan lyder opfordringen fra den amerikanske whistleblower Edward Snowden i nyt interview..
Medier
10. februar 2014 - 17:35
Ny amerikansk hjemmeside, The Intercept, vil udfordre økonomiske og politiske magthavere. Det åbner med historie om NSA's rolle i CIA's droneprogram. Bag står EBay-milliardæren Pierre Omidyar.
NSA-skandale
6. februar 2014 - 16:50
USA's spionage kan måske forklare, hvorfor klimatopmødet COP15 i København endte som en fuser. Det siger præsidenten for miljøorganisationen Friends of The Earth, efter nye afsløringer fra whistlebloweren Edward Snowden.

Sider

Annonce