Annonce

De Reformramte
14. november 2016 - 14:44
»I de weekender min søn er hos sin far, sætter jeg ikke penge af til mad«, fortæller reformramt mor, der efter en ADHD og asperger-diagnose fik forklaring på, hvorfor hun gik ned med stress og langtidssygemeldinger på arbejdet. Tredje indlæg i serien om 'De Reformramte'.
Af Ulla Jessing
8. november 2016 - 17:27
Vi nærmer os den glædelig juletid med børnenes mange forventninger. Men beskæftigelses minister Jørn Neergaard Larsen(V), som kommer fra Arbejdsgiverforeningen, og som kun kender til høje indkomster, har i forbindelsen med kontanthjælploft udtalt: »Det er ikke folks egen skyld, at de er på kontanthjælp. Alligevel er et økonomisk skub en del af løsningen på at få flere af dem i arbejde, også for...
De reformramte
7. november 2016 - 15:38
KOMMENTAR: »Hospitalet har vurderet min arbejdsevne til at være under 10%, men kommunen mener, jeg er for ressourcestærk til at få førtidspension. Vi bliver udstillet som nasserøve, dovne og grådige brokkehoveder af medierne og dem, der læser det,« skriver reformramt mor i det første af en række indlæg.
De Reformramte
7. november 2016 - 15:37
Modkraft bringer indlæg fra reformramte. Første bidrag er fra en 41-årig mor på kontanthjælp. Håbet er, at det kan give andre i en lignende situation mod og lyst til at dele deres oplevelser og dermed skabe en modfortælling til den, som politikerne skaber.
Tale
5. oktober 2016 - 13:00
»Vi er nødt til at stå sammen, hernede på bunden, og ikke lade regeringens Del og Hersk-strategi lykkes. For tro mig, det er en helt bevidst strategi.«, siger Line Lazarus i sin tale, der blev holdt til »Bekæmp fattigdom nu« demonstration på Christiansborgs slotsplads.
Fattigdom
3. oktober 2016 - 21:15
Mens de almene boligselskaber har travlt med at rådgive beboere for at undgå, at de bliver sat på gaden, er der indkaldt til stor demonstration mod kontanthjælpsloftet med maduddeling ved Folketingets åbning.
Debat
14. september 2016 - 10:15
KOMMENTAR: Bag kontanthjælpsreformen skjuler der sig selvmodsigelser så store, at det må være åbenbart, at formålet med reformen er et andet end at få ledige i arbejde
Dokument
4. marts 2016 - 10:20
Fattige, udstødte og syge har ingen store organisationer bag sig. Derfor må fagbevægelsen være med til at sikre, at der er et fintmasket sikkerhedsnet, skriver netværket Bekæmp Fattigdom Nu, i åbent brev til LO.

Annonce