8. november 2016 - 17:27

Fattige børn i juletiden

Vi nærmer os den glædelig juletid med børnenes mange forventninger.

Men beskæftigelses minister Jørn Neergaard Larsen(V), som kommer fra Arbejdsgiverforeningen, og som kun kender til høje indkomster, har i forbindelsen med kontanthjælploft udtalt:

»Det er ikke folks egen skyld, at de er på kontanthjælp. Alligevel er et økonomisk skub en del af løsningen på at få flere af dem i arbejde, også for dem der er for syge til ordinært arbejde.«

En mere umenneskelig udtalelse kan man ikke finde. Den udtalelse må vi huske, når medierne må berette, at endnu flere familier end sidste år må bede om julehjælp.

Men hjælpeorganisationer mangler flere penge for at glæde alle børn fra de mange fattige familier,som også frygter at de ikke kan betale deres husleje.

Det er en meget sørgelig situation efter beslutning af kontanthjælploftet i Folketinget, og det er skammeligt, at Socialdemokrati har ikke protesteret imod den asociale beslutning.

H.C.Andersens pige med tændstikker passer desværre i juletiden 2016.

Kommentarer

Superb approach!  It’s a great social assistance for poor children to celebrate Christmas event with happiness. Batman Knightmare Coat

Jeg er helt enig! Det er skrækkeligt, og desværre tror jeg, at mange prøver at ignorere det, som der faktisk foregår ude i det danske samfund. 

Som Hanne Wedell-Neergaard siger det: "Et samfund med så meget udvikling og innovation, dog ingen sympati." 

Mange er desværre opvokset i en situation, hvor man kun tænker på, at man personligt selv har det godt lige nu - i stedet for at prøve at hjælpe alle dem, som ikke er lige så heldige.

 

Jeg er glad for at vi i et land som Danmark kan støtte op omkring en højtid som julen. Jeg håber at i år vil hjælpeorganisationer få alt den bidrag de har brug for, jeg har hvertfald støttet igen i går.

Johnny - http://datingpilot.dk

люблю свой пост

но больше об этом в здесь

wharton mba
how often do dogs go in heat
cat clinic

I felt very happy while reading this site. This was really very informative site for me. I really liked it. This was really a cordial post prayer times. Thanks a lot!. 

It’s amazing to go to see this site and reading the views of all colleagues regarding this paragraph, while I am also eager of getting knowledge.

scalp psoriasis