Annonce

Logo-tyveri
20. februar 2015 - 13:27
Danske tilhængere af den højreekstreme amerikanske konspirationsteoretiker Alex Jones fører kampagne imod børnevaccination, ebola-virus og Københavns Kommune.
Kritik
13. januar 2015 - 14:04

Fredsvagt: Modkraft splitter venstrefløjen med kritik

Stifter af netværket 'Fredsvagten ved Christiansborg', Bo Richardt, beskylder Modkraft for at skabe splittelse på venstrefløjen og bekæmpe den »anarkistiske anarkisme« med netavisens kritiske dækning af Kridtbanditten og gruppens forbindelser til Scientology.
Alternativ aktivisme
7. januar 2015 - 18:10
– Møder jeg ham, så får han tæsk, svarer ledende medlem af Kridtbanditten den Modkraft-journalist, der har afsløret gruppens forbindelse til Scientology Kirken og deres udbredelse af konspirationsteorier.
Happening
8. oktober 2014 - 12:18
Konspirationsteoretikere var på pletten, da græsrodsinitiativet »Omring Christiansborg Hånd i Hånd« i forbindelse med folketingets åbning samlede omkring 100 mennesker til en alternativ protest imod regeringens politik.
New World Order
24. juni 2014 - 14:26

Konspirationsteoretikere i aktion mod FN på Roskilde Festival

Arrangørerne af sidste måneds protester mod Bilderberg-konference i København vil under Roskilde Festival uddele løbesedler imod blandt andet FN og verdensorganisationens miljøprogram Agenda 21.
Konspirationsteorier
28. april 2014 - 13:14

Amerikansk rapper: Derfor skal Alex Jones bekæmpes

Den venstreorienterede rapper og aktivist Sole har fået stærke reaktioner på en ny musikvideo vendt mod konspirationsteoretikernen Alex Jones. Her uddyber han sin kritik af de højreorienterede konspirationsteoretikere.
Kommentar
23. april 2014 - 16:55
Er konspirationsteoretikere bare bims, eller kan man lære noget af dem?
Analyse
10. april 2014 - 16:35
Magt! Ja, hvem har egentlig magten og indflydelsen? I demokratier er det principielt befolkningen, der bestemmer, men den historiske fremkomst af globale elitenetværk og ikke-statslige aktører peger i en anden retning.
Konspirationsteorier
9. april 2014 - 19:42
Modkraft beskyldes for at være betalte lakajer for eliten, satanister og for at »fremprovokere ballade« efter afsløring af forbindelser mellem Scientology Kirken og danske konspirationsteoretikere.
Nyreligiøs højrefløj
8. april 2014 - 22:31
Aktive Scientologers Radioforening er central i udbredelsen af politiske konspirationsteorier i Danmark. Græsrodsaktivister, der forbereder gadeprotester mod Bilderberg-møde i Danmark, promoverer samtidig Scientology Kirkens budskab.

Annonce