Annonce

New World Order
24. juni 2014 - 14:26

Konspirationsteoretikere i aktion mod FN på Roskilde Festival

Arrangørerne af sidste måneds protester mod Bilderberg-konference i København vil under Roskilde Festival uddele løbesedler imod blandt andet FN og verdensorganisationens miljøprogram Agenda 21.

De to ledende danske konspirationsteoretikere, Charlotte Bjørn Poulsen og Morten Wilder, fra henholdsvis anti-psykiatri-gruppen '"ADHD opfundet af Big Pharma. STOP medicineringen af børn!" og hjemmesiden Oplysning Til Det Danske Folk, er gået sammen om at lave en happening på årets Roskilde Festival.

Her vil de med bannere og løbesedler sætte kritisk fokus på den såkaldte New World Order, som de mener er en undertrykkende verdensregering, der skjuler 'sandheden' og forgifter folk med blandt andet medicin. 

Som konkrete eksempler på denne undertrykkelse nævnes organisationen FN og dennes miljø- og bæredygtighedsprogram Agenda 21.

Læs om 'Aktion Roskilde' på facebook.

Forbindelse til Scientology

'Aktion Roskilde' skal ifølge et opslag på facebook finde sted hver dag klokken 12 foran festivalens gamle hovedindgang under festivalen den 1. juli til den 5. juli.

Charlotte Bjørn Poulsen og Morten Wilder stod i slutningen af maj bag en protest-lejr foran Hotel Marriott i København i forbindelse med Bilderberg-konferencen sammen med manden bag den danske version af den højreorienterede konspiratonshjemmeside InfoWars.

Modkraft afslørede tidligere i år, at de to 'sandhedsaktivister' promoverer Scientology Kirkens budskab på internettet og at Charlotte Bjørn Poulsen er involveret i den kontroversielle sekts arbejde mod psykiatrien igennem dækorganisationen Medborgernes Menneskerettighedskommission.

Læs artiklen »International Bilderberg-protest flopper i København« hos Modkraft.

Læs artiklen »Konspirationsteoretikere har forbindelse til Scientology« hos Modkraft.

Læs om Agenda 21 hos Wikipedia.

Se også linkssamling om Roskilde Festival på Modkraft 2014-2004.

Redaktion: 

Annonce