Annonce

Film
29. september 2016 - 16:04
ANMELDELSE: Med filmen om Edward Snowden trivialiserer Oliver Stone whistlebloweren med sløve Hollywood-klicheer, der ikke kan opveje, at filmens politik er præk for de allerede frelste. Og filmen byder heller ikke på nogen udfordring til dem, der føler sig trygge ved det grasserende overvågeri.
Udland
17. november 2015 - 16:04
Mens Frankrig forsøger at komme sig over fredagens angreb i Paris, styrker den britiske regering de hemmelige tjenester. I USA bruger CIA-direktører anledningen til at give Edward Snowden ansvaret for blodsudgydelserne i det franske.
Medier
17. juni 2015 - 11:41
Snowdens nærmeste samarbejdspartner stiller spørgsmålstegn ved nyhedshistorie om, at russere og kinesere har brudt krypteringskode til Snowdens filer. Men oplysningerne stammer fra unavngivne britiske regerings- og efterretningskilder, løgnehistorier og massemediers servilitet over for magthavere, mener journalisten Glenn Greenwald.
Pris
23. februar 2015 - 11:40

Afslørende NSA-dokumentar vinder Oscar

Dokumentarfilmen »Citizenfour«, der fortæller historien om whistlebloweren Edward Snowdens afsløring af den amerikanske efterretningstjeneste NSA's omfattende overvågning af internettet, vandt søndag en Oscar i USA.
Boganmeldelse
13. juni 2014 - 11:51
George Bush gav ordre til ulovlige aflytninger og overvågninger. Obama har udvidet området til globalt niveau. Det fremgår af Gleen Greenwalds bog: »Overvåget« om Edward Snowdens afsløringer af NSA’s overvågningsvirksomhed.
NSA-Skandalen
29. maj 2014 - 16:24
Whistlebloweren fra den amerikanske efterretningstjeneste NSA, Edward Snowden, beskriver sig selv som patriot og argumenterer for civil ulydighed i et nyt, eksklusivt interview med tv-stationen NBC News. Se hele interviewet her.
25. april 2014 - 14:35

Edward Snowden inviteres til høring i Folketinget

Enhedslisten og Uffe Elbæk har taget initiativ til at den amerikanske whistleblower Edward Snowden inviteres til høring i Folketingets retsudvalg. Det sker efter at et folketingsflertal har afvist at give manden opholdstilladelse.
NSA-skandale
20. marts 2014 - 12:44
Ny online underskriftindsamling opfordrer Danmark til at give den amerikanske whistleblower Edward Snowden politisk asyl. Den tidligere kulturminister, Uffe Elbæk, tager sagen op i Folketinget.
Efterretningsvirksomhed
19. februar 2014 - 17:29
WikiLeaks bliver af amerikansk og britisk efterretningstjeneste stemplet som »ondsindet fremmed aktør« og »slyngelhjemmeside«. USA’s regering har lagt pres på fremmede regeringer for retsforfølgelse af Julian Assange.
NSA-skandale
12. februar 2014 - 13:37
Danskerne bør kon­takte deres poli­ti­kere og gøre opmærk­som på, at »mistanke-fri mas­se­over­våg­ning« er en over­træ­delse af vores ret­tig­he­der, og at det må stoppe. Sådan lyder opfordringen fra den amerikanske whistleblower Edward Snowden i nyt interview..

Sider

Annonce