Annonce

Af Carl Valentin
8. august 2014 - 17:58
Fesne og intetsigende erklæringer bliver vedtaget, når EU skal tage stilling til konflikten, og man tør ikke bruge den store magt, man har.
Kommentar
19. maj 2016 - 15:57
I en onlinedebat på Facebook nedtoner EUs ambassadør i Tel Aviv israelske politikeres trusler mod boykot-aktivister. På EUs vegne har ambassadøren udtrykt sympati for Israel som »jødisk og demokratisk stat«, uden at gøre et nummer af den formulerings konsekvenser for palæstinenserne.
Internationalt
11. januar 2016 - 17:46
Boykotkampagne har fået Verdens tredjestørste byggematerialefirma til at række investeringer ud af Israel.
Boykot Israel
7. september 2015 - 13:25
20 aktivister tømmer hylder i Magasin for skønhedsprodukter fra israelske bosættelser – og afleverer dem igen ved kassen. Stormagasinet opfordres til at genoptage en boykot af israelske bosættervarer.
Boykot Israel
31. august 2015 - 13:07

Buskampagne mod israelske bosættelser

Bestyrelserne i busselskaberne har begrundet afvisningen med, at budskabet i busreklamerne kunne opfattes antisemitisk.

I USA har bybusserne i San Francisco flere gange kørt med teksten »Boykot Israel«

Et budskab som går langt videre i landet, der er Israels nærmeste og - til tider i FN-sammenhæng - eneste allierede.

Det er organisationen No Taxdollars to Israel der står bag busreklamerne og via crowdfunding samler penge ind til at reklamere på busser og billboards i USA, for at få den årlige militærstøtte på 3,1 milliarder dollars (næsten 21 milliarder kroner)...

OL
13. maj 2015 - 19:13
Først sikrede det israelske sikkerhedsfirma International Security and Defence Systems (ISDS) sig i 2014 en ordre fra Den Internationale Olympiske Komité om at stå for sikkerheden under De olympiske lege. Så satte den internationale solidaritetskampagne for solidaritet med palæstinensere gennem boykot af handelssamkvem med Israel, Divestment and Sanctions (BDS), aktiviteter i gang, ikke mindst i Brasilien selv, som har fået den brasilianske regering til at aflyse det kontroversielle sikkerhedsfirmas ordre ved de kommende Olympiske Lege. ISDS skulle have stået for sikkerheden ved De Olympiske...
Åbent brev
4. maj 2015 - 11:40
Åbent brev fra en israelsk statsborger i Danmark til Karen Marie Ørsted alias MØ, der den 8. maj vil give koncert i Tel Aviv på trods af undertrykkelsen af palæstinenserne.
Video
15. december 2014 - 16:35
Sikkerhedsvagter mister i stigende grad tålmodigheden med aktivister fra gruppen »Palæstina Aktion«, der hver søndag i advent dukker op i indkøbscentre og opfordrer julehandlende til boykot af det israelske firma Seacrets. (Video).
Palæstina
31. oktober 2014 - 16:55
Det israelske firma SodaStream lukker deres fabrik i det besatte Palæstina efter katastrofal fald i aktier og indtjening. En sejr for international boykot-kampagne, mener aktivister.
Menneskerettigheder
6. juni 2014 - 18:47
Det dansk-britiske sikkerhedsfirma G4S opgiver at forny deres kontrakter med israelske fængsler efter pres fra international boykotkampagne. Danske og palæstinensiske aktivister opfordrer dog stadig til boykot af det udskældte firma.

Sider

Annonce