Annonce

Af Dennis Agerblad
29. august 2014 - 2:20
»Bol mig i patten eller jeg sparker din klitoris ud til en gris og bruger dit vamle sure røvhul som varmestue. «
Overfald
25. marts 2015 - 13:00

To mænd dømt for hate crime efter brutalt overfald på skole

To 23-årige mænd er ved Retten i Esbjerg blevet idømt fængselsstraffe for at lokke en homoseksuel mand til at mødes med dem på skole, hvor de tæskede ham og truede med at sætte ild til ham, mens de råbte »homosvin«.
Copenhagen Pride 2014
27. august 2014 - 10:52
Ved den forestående Copenhagen Pride vil queer-feminister fra KaPow Collective forsøge at skabe et ”antifascistisk, antiracistisk, anti-transfobisk, antikapitalistisk” rum. Men kan paraden rumme en antikapitalistisk blok – og skal den?
København
18. juni 2014 - 13:53

Moské-talsmand forarger: Homoseksuelle er syge

Talsmanden for en ny stormoské i København, Mohamed al Maimouni, mener, at homoseksuelle er »syge« og homoseksualitet »forbudt« ifølge islam. Muslimske homoseksuelle tager afstand, men minder om, at danske præster og Dansk Folkeparti har lignende synspunkter.
Historie
19. maj 2014 - 13:42
Under besættelsen blev danske homoseksuelle mænd anholdt og deporteret til koncentrationslejren Neuengamme, fordi de tyske myndigheder opfattede dem som en trussel mod samfundet. De blev sat i samme gruppe som såkaldte »asociale« og »vaneforbrydere«. Efter krigen fik de fleste afslag på erstatning: Man mente, at deportationerne var deres egen skyld.
Kreativt
16. april 2014 - 13:01

Se Finlands nye homo-erotiske frimærker her

Den afdøde finske kunstner, Touko Laaksonen, også kaldet »Tom of Finland«, får sine verdenskendte homo-erotiske tegninger på en serie nye frimærker i Finland til efteråret.
Reportage
14. februar 2014 - 15:57
Luís hælder te op i fire kopper, og pakker derefter kanden sirligt ind i en lysebrun tehætte. På bordet står der to slags kager omringet af stakke med blade og bøger. Souvenirs og nips kæmper om opmærksomheden i stuen. Luís flytter bøgerne fra bordet og begynder at skære kage ud, mens han fortæller datteren Georgina, at det allerede er over hendes sengetid, men at hun får lov at blive oppe en halv time længere. Hun skal være frisk i morgen, hvor skal hun synge til skolens julekoncert. Luís Amorim og hans mand, Jarl Mattsson, er del af en gruppe, der er fanget i et juridisk limbo. Deres...
Udland
10. december 2013 - 14:57

Australiens hovedstad tillader homoægteskaber

Siden i lørdags har det været muligt for homoseksuelle par at indgå registreret partnerskab i Australiens hovedstad Canberra.
Racisme i homomiljøet
28. september 2013 - 18:37
En hyggelig aften i byen stoppede brat for en gruppe af venner, som var i byen sammen i fredags. Den eneste ikke-hvide i gruppen blev afvist i døren, da de ville ind på en bar. En klassisk situation vil mange mene, men det her foregik på homo-baren Nevermind, og den afviste var homoseksuel asylansøger.
Homo i Herning
17. september 2013 - 17:36
I år fejrer Herning Gymnasium sin 90 års fødselsdag. I den anledning har de bedt 90 tidligere elever om at skrive lidt om deres tid på gymnasiet og hvor i verden, de er i dag. Mads Lohdahl var en af dem. Læs hans bidrag her.

Sider

Annonce