Annonce

29. august 2014 - 2:20

Lesbisk Sadist til LGBT Pride

Lesbisk Sadist

Så er det Pride igen. LGBT’ernes nationaldag/uge (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender). Jeg har lige været ude og danse på homobaren GAY Copenhagen med Johnny Warehouse og Mathuresh og Johnny Warehouse’es far som også er bøsse og hans mand. Familiesammenkomst på dansegulvet. Fantastisk. Midt i vores improviserede skøre show med plastikposer og overtøj dukkede der en flok skønne lebber op og dansede med os.
- Jeg vil være lesbisk i mit næste liv, råbte Johnny Warehouse i mit øre. Jeg vil være trans, tænkte jeg og kunne ikke lade være med at tænke tilbage på dengang vi i performancegruppen Dunst var bange for lesbiske.


Dunst startede op med at være en forening for søde vesterbro bøsser og homoseksuelle transer:


Søde Vesterbro Bøsser

Vi er vesterbro bøsserne. Dem der er alternative. De lidt fattigere og derfor mere kreative og skæve individer som har meget på hjertet. Vi er imod det etablerede homomiljø. Vi er trash.
Det var meget pinligt hvis et Dunst medlem pludselig mødte et andet medlem inde på en almindelig bøssebar.

- Jeg er bare lige inde for at mødes med en ven og så tager vi videre til en privat fest.
- Nå, jamen jeg kom også bare lige forbi og skulle lige have en enkelt øl… og dagens ret.


Homoseksuelle transer

Denne gruppe bestod kun af Ramona Macho som i virkeligheden bare var dragqueen. Men hun var i en af hendes perioder hvor hun overbeviste alle om at hun var trans.
- Det er mig der har fundet på navnet Dunst og Dunst er altså også for transer som mig.
Alle så op til Ramona. Både fysisk og psykisk. Senere fik vi en rigtig ægte transvestit med. Gina Laktrans også kaldet Gina Jet og Gina La Mirage (taget fra tv serien Dynasty eller Dollers på dansk) Kær transvestit har mange navne. Gina er vist heteroseksuel. Men hun skyndte sig at lave det om til homoseksuel da hun hørte om reglerne for at være medlem.


De Biseksuelle

En gang blev vi kontaktet af to biseksuelle mænd som ikke viste hvad de skulle gøre af sig selv.
- Hvor kan vi være?
Vi undrede os meget over at de ville være med i Dunst, men bød dem velkommen og tilføjede biseksuelle i vores vedtægter. Og straks sprang Gina ud som Biseksuel. Men de to biseksuelle mænd så vi aldrig igen.


Lebberne

Dem var der ingen der talte om. Hvad var der at sige…
- Hvem er de?
- Er de farlige?
- De er sådan nogle voldelige kvinder som man ser i kvindefægslerne?
- De flår hovederne af os.
- Åh ja, jeg skulle engang til at dreje på en cykelsti og fik et chok da en lesbisk cyklist hev mig i skulderen og råbte "Se dig for" fordi jeg svingede lidt ud på cykelstien inden jeg drejede. Jeg rystede resten af turen hjem.
- Jeg har engang stået i kø i Netto hvor en lesbisk råbte "Så åben dog en kasse til".
- Uh ja de er så uhyggelige.
- Dem ville vi ikke have ind i dunst. Hvad ville de ikke råbe af os. “Parykken sidder skævt!”
- De lesbiske slår hinanden og sparker.
- Ja og har kort hår.


Lesbisk Sadist

- Hvis jeg var en lesbisk sadist og jeg så en kvinde. Så ville jeg råbe. Hov du der. Kom lige herover. Smask med silikonepatterne eller jeg nulrer brystorterne af dig og suger mælken ud med en støvsuger, eller jeg knoller ballerne af dig så fissen falder af. Men sådan er jeg jo slet ikke. Jeg er jo bare Dennis Agerblad.
- Bol mig i patten eller jeg sparker din klitoris ud til en gris og bruger dit vamle sure røvhul som varmestue. Din dumme grimme latterlige hestelort.
- Strik mig en sweater af dine kønshår eller jeg prutter dig i brysterne så de revner ind til lungerne så du har dårlig ånde i 30 år din sure sild.
- Jeg vil straffe alle mine slavepiger hvis jeg var en lesbisk sadist. Men det er jeg jo ikke. Jeg er jo bare Dennis Agerblad.

Dennis Agerblad punktum dk - Jeg kan få din tissemand op og stå
dennisagerblad.dk

Ja dét har jeg forstand på, men den med lebber... Den er svær.


Faghags

Men vi havde alle pige veninder i Dunst. Heteroseksuelle single piger som forgudede os. Dem fik vi til at sy kjoler for os og hjælpe os med dit og dat.
- Syg lige en løbegang i de her 20 meter brune stof. Det skal samles til et kæmpe røvhul som skal spændes ud over hele scenen og så skal alle performerne kunne skides ud, hvorefter man skal hive i snoren i løbegangen så røvhullet lukker sig igen. Og heteroerne gjorde hvad der blev sagt. De var lykkelige for at få lov til at være lidt med. Men de kunne ikke blive medlemmer og måtte ikke komme med til vores sjove Dunst møder. De faldt dog fra da de opdagede at de var ved at blive for gamle til at få børn og hellere måtte finde sig en heteromand. Men så fandt vi bare nogle yngre slaver… ups jeg mener faghags :-)


Lebber ind i Dunst

En gang til en Dunst fest i Sommerstedgade kom der nogle lebber. Der var en lang kø i baren hvor der stod en lille dreng med kjole og paryk og kludrede i mørke med drikkevarer og vekselpenge.
- Vi hjælper dig lige lidt med din bar. Det går sku’ for langsomt, sagde to farlige store stærke lebber.
- Øh... ok. Bøssen turde ikke sige nej.
De to lebber flyttede en reol og drejede et bord og pludselig var der 3 bag baren. De to lebber stillede sig frivilligt op og hjalp til og køen forsvandt og pengene passede. De drejede også en meget varm lampe så man kunne se menukortet bedre og mønterne i sin pung.
- Hold da op hvor er det praktisk at have en lebbe i nærheden.
- Ja, de kan jo alt muligt. De kan bore og skrue og save og deres hjerner tænker meget praktisk.
- Er det derfor mange af dem bruger briller?
- De går altid med en skruetrækker i baglommen.
Siden den fest var lebber velkommen i Dunst. Og vi fik Djuna Barnes og Rosa Lux med på DJ holdet som faste DJ's i Dunst. Og siden kom der mange søde spændende lebber med i performancegruppen og vennekredsen.
Jeg blev så glad da lebberne kom og fortalte mig at de var vilde med min sang Lesbisk Sadist. Py ha. Men jeg mangler stadig at forstå alt det der med den øverste og den nederste skamlæbe. Den nederste må da blive klemt mellem ballerne.


Videoen Lesbisk Sadist lavede jeg i 2013.

Nå ja og så skal jeg optræde i aften til Drag Night på Røvhulspladsen.

Annonce