Annonce

Af Peter Westermann
13. oktober 2015 - 21:33
Debatten skal startes, så TTIP-handelsaftalens (..) decideret antidemokratiske, elementer, der vil underlægge forbrugere, arbejdere og borgere markedets diktat, ryddes af bordet.
Af Peter Westermann
27. september 2015 - 21:45
SF får nu svært ved troværdigt at kæmpe imod privatisering af andre statslige selskaber – fx når turen kommer til DSB....
Af Jonathan Simmel
13. juni 2015 - 0:31
mens valgflæsket flyver og partierne kappes om at overbyde hinanden med guld og grønne skove til alt og alle, så er TTIP på vej.
9. august 2016 - 18:03
Statsrevisorerne har tirsdag besluttet, at salget af Dong ikke skal undersøges af Rigsrevisionen. Pinligt, lyder reaktionen fra Enhedslisten Frank Aaen, der havde efterspurgt undersøgelsen. Inden mødet blandt Statsrevisorerne var der ellers først lagt op til en undersøgelse, da Socialdemokraternes statsrevisor Lennart Damsbo-Andersen først bekendtgjorde til Information , at han ville bakke op om en undersøgelse. Det blev senere korrigeret i en pressemeddelelse, hvor det modsatte fremgik. Læs Modkraft-artiklen »EL beskylder S for »skammelig« kovending inden beslutning om undersøgelse af Dong-...
9. august 2016 - 14:18
Det er skammeligt, at Socialdemokraternes statsrevisor Lennart Damsbo-Andersen er kommet med tvetydige bud på, om partiet ønsker at undersøge salget af Dong til Goldman Sachs, mener Enhedslisten.
Social dumpning
11. juni 2014 - 20:17

3F indleder voldgiftsag mod Dong-underleverandør

Fagforeningen 3F indleder en faglig voldgift mod en underentreprenør til et milliardbyggeri for det delvist statsligt ejede Dong Energy i Fredericia. Tålmodigheden er slut, siger næstformand i 3F, som frygter omfattende lønfusk på byggepladsen.
Kommentar
28. april 2014 - 13:54
Selv om Ukraine kan betegnes som et uperfekt demokrati, blev landet regering afsat med argumenter, der aldrig ville blive godtaget i Vesten - hvor regeringer også tager beslutninger, der ikke har folkelig opbakning.
Goldman Sachs
30. januar 2014 - 10:52
Hvilke muligheder vil Goldman Sachs få som DONG-aktionær for at udfordre dansk energipolitik? Svenske Vattenfall kender en del af svaret, der handler om retten til at trække staten for en international særdomstol.
Aktivisme
29. januar 2014 - 18:08
Aktivisme
28. januar 2014 - 17:11
Aktivister i gulvlange kjoler, jakkesæt og høje hatte hyggede sig med eksotiske frugter og champagne i højstilkede glas, mens der blev holdt samråd i finansudvalget om salg af Dong-aktier til Goldman Sachs.

Sider

Annonce