Annonce

Bolsjefabrikken
12. april 2016 - 14:00
»Bolsjefabrikken er åbenbart blevet overtaget af den autoritære venstrefløj,« svarer Søren K. Villemoes, efter han er blevet afvist som dj i kulturhuset.
Bolsjefabrikken
12. april 2016 - 12:09
»Så er det officielt: Jeg er racist,« skrev journalist og debattør Søren K. Villemoes, efter at være blevet afvist som DJ af aktivister i kulturhuset Bolsjefabrikken. Men han er aldrig blevet kaldt racist, svarer en gruppe fra Bolsjefabrikken, der inviterer til dialogmøde og trækker »uheldig formulering« tilbage.
Bolsjefabrikken
18. december 2014 - 16:21

Fristed aflyser arrangementer efter hærværk og røverier

Episoder med hærværk og gaderøverier får nu det brugerstyrede kulturhus Bolsjefabrikken på Nørrebro i København til ar aflyse flere planlagte arrangementer. »Vi vil nu have lidt ro på sagerne og gå i tænkeboks,« lyder det fra husets aktivister.
Fristed
18. september 2013 - 19:07
Brugerne af kulturhuset Bolsjefabrikken på Lærkevej sagde tirsdag farvel til deres fristed igennem fire år med cykeltur igennem Nørrebro og fest i deres nye hjem. Vores fotograf var med.
Venstrefløj
23. august 2013 - 15:37
Efter fire års brugerstyret kulturaktivitet lukker Bolsjefabrikken på Lærkevej i København i midten af september. Spillested med samme navn på Ragnhildgade fortsætter.
Fællesmødet har talt
7. marts 2013 - 15:49
Jagten på penge og udsigten til bureaukrati ødelægger kreativiteten, mener brugerne af Bolsjefabrikken, som har besluttet at stoppe indsamling, der skulle finansiere køb af fristedet på Lærkevej.
Konference
22. november 2012 - 23:49
Repræsentanter for og brugere af alternative kulturhuse og fristeder i hele hovedstaden mødes lørdag på Bolsjefabrikken for at dele erfaringer, viden og holdninger.
1. september 2011 - 22:41
Siden en gruppe fristedsaktivister for tre år siden åbnede Bolsjefabrikken på Lærkevej i det københavnske Nord-Vest-kvarter har grunden formelt været til salg. Kontrakten med VVS-firmaet CG Entreprice A/S der ejer grunden kan ophæves med blot en måneds varsel. Derfor har et stigende antal henvendelser fra og rundvisninger af potentielle købere det seneste halve år skabt usikkerhed om fristedets fremtid. På den baggrund lancerer Bolsjefabrikken nu en ambitiøs kampagne, der skal sikre kulturhuset, som et brugerstyret og ikke-kommerciel værested uden snærende bånd til Københavns Kommune og...

Annonce