Annonce

De Reformramte
14. november 2016 - 14:44
»I de weekender min søn er hos sin far, sætter jeg ikke penge af til mad«, fortæller reformramt mor, der efter en ADHD og asperger-diagnose fik forklaring på, hvorfor hun gik ned med stress og langtidssygemeldinger på arbejdet. Tredje indlæg i serien om 'De Reformramte'.
De reformramte
7. november 2016 - 15:38
KOMMENTAR: »Hospitalet har vurderet min arbejdsevne til at være under 10%, men kommunen mener, jeg er for ressourcestærk til at få førtidspension. Vi bliver udstillet som nasserøve, dovne og grådige brokkehoveder af medierne og dem, der læser det,« skriver reformramt mor i det første af en række indlæg.
Fattigdom
3. oktober 2016 - 21:15
Mens de almene boligselskaber har travlt med at rådgive beboere for at undgå, at de bliver sat på gaden, er der indkaldt til stor demonstration mod kontanthjælpsloftet med maduddeling ved Folketingets åbning.
Dokument
15. marts 2016 - 9:33
Har Dansk Folkeparti modet til at holde sine valgløfter og stoppe regeringens forringelser af kontanthjælpen? Åbent brev til Kristian Thulesen Dahl.
Dokument
4. marts 2016 - 10:20
Fattige, udstødte og syge har ingen store organisationer bag sig. Derfor må fagbevægelsen være med til at sikre, at der er et fintmasket sikkerhedsnet, skriver netværket Bekæmp Fattigdom Nu, i åbent brev til LO.
Socialt
5. februar 2016 - 12:24
Syge, hjemløse, flygtninge, kontanthjælpsmodtagere fik taletid ved demonstrationer i Aarhus, Odense og København torsdag den 4. december. Initiativtagere har indkaldt til stormøde 21. februar for at fortsætte aktivitet og krav om værdighed, respekt og velfærd.
Socialt
22. januar 2016 - 14:06
Under parolen »Værdigt liv til alle« indkalder netværk, der vil organiserer udsatte, til demonstrationer i Aarhus, København og Odense den 4. februar.
Socialt
14. december 2015 - 9:40
Det er frustrerende, at kommunen er en bremseklods - i stedet for en hjælp tilbage på arbejdsmarkedet.
Socialt
7. december 2015 - 11:07
Et minimum af støtte og medmenneskelighed kan gøre en forskel for mange mennesker og forhindre, at vi kommer til at sidde på kontanthjælp i årevis. Modkraft bringer i samarbejde med Bekæmp Fattigdom NU den første af flere beretninger om, hvordan det er at være fattig og udstødt i Danmark.

Annonce