Annonce

Af The Bridge Radio
16. juli 2016 - 14:49
The Bridge Radio is on Summer Radio Tour and our second visit will be in the Tent Camp in Thisted
Asylprotest
24. januar 2016 - 21:40
Warda Suleiman har fået afslag på asyl i Danmark og skal tvangsforflyttes til et nedlagt fængsel. Nu vil hun sammen med andre beboere fra Udrejsecenter Sjælsmark og en nystartet borgerrettighedsbevægelse demonstrere mod det, hun kalder isolation og umenneskelig behandling af flygtninge.
Af Liv Rolf Mertz
30. august 2014 - 9:39
Har vi glemt, at asylaktivister for blot fem år siden blev smidt ud af Copenhagen Pride under henvisning til dennes status som en fest snarere end en politisk demonstration?
Leder
12. december 2016 - 16:18
»Men hvordan gøre modstand, når xenofobien tager ordene ud af munden på os? Når sproget, vi kan bruge til at yde fælles modstand, også er det sprog, der fjerner os fra hinanden?«, skriver redaktionen i visAvis' leder, der i tolvte udgave samler alt fra tegneserie fra Lesbos til vidnesbyrd fra polsk migrationsfængsel og fotoserie fra Sjælsmark deportationscenter.
Nyhed
26. august 2016 - 15:41
Byrådsmedlem for Enhedslisten Maria Sloth og folketingskandidat for samme parti, Anne Hegelund, er fredag eftermiddag frifundet for ulovligt at have skjult flygtninge. Dommeren fandt ikke, at den avisartikel, sagen byggede på, var tilstrækkeligt bevis.
16. august 2016 - 13:16
Dommen i sagen mod byrådsmedlem for Enhedslisten Maria Sloth og folketingskandidat Anne Hegelund, der er sigtet for ulovligt at hjælpe flygtninge, er udskudt til senere på måneden. Ifølge forsvarerne er det ikke bevist, at de har huset mennesker, der opholdt sig ulovligt i Danmark - eller at de har vidst det.
Asylaktivisme
1. august 2016 - 13:42
En gruppe aktivister blokerede flere check-in-skranker i Københavns Lufthavn for at forhindre udvisning af en homoseksuel kvinde til Uganda. Under aktionen kom nyheden om, at kvinden får genoptaget sin asylsag.
FoM
16. marts 2016 - 14:00
The Bridge Radio giver mikrofonen til hovedpersonerne i »flygtningekrisen« og rapporterer fra asyllejre og grænseovergange. Folkene bag projektet mener, at radioen er et magtfuldt medie til at sprede budskab på egne præmisser. Torsdag den 17. Marts sender radioen live fra Kunsthal Charlottenborg.
Asylaktivisme
8. marts 2016 - 0:10
Nonprofit udstillingsstedet CAMP, der er skabt som en reaktion på den nuværende flygtningesituation, udstiller kunst fra afviste asylansøgere og sætter fokus på de menneskelige konsekvenser i flygtningestrømmen.
Tale
28. januar 2016 - 11:46
»Gys i giftgryden! Hvor grimt kan det blive? Med godt skal ondt fordrives!« Anne Marie Helgers tale ved Bedsteforældre for Asyls demonstration imod asylstramninger den 26. januar i København.

Sider

Annonce