Annonce

Af Nanna Bonde Ottosen
5. juni 2016 - 16:42
Jeg frygter også for tilslutningen til demokratiet. Politikerleden stiger, stemmeprocenten falder, og det er min generation, som ikke får vores stemme hørt.
Af Jonathan Simmel
7. marts 2016 - 20:30
Ytringsfriheden har ALDRIG handlet om retten til at de største pengepunge skal kunne købe reklameplads alle steder i byen! – Tværtimod har venstrefløjen traditionelt stået for det modsatte!
Af Jan Hoby
20. januar 2015 - 14:27
Ytringsfriheden er rigtig nok truet, men hverken af islam eller fundamentalistiske muslimer. Den største trussel er derimod det nyliberale verdensherredømme.
Af Jonathan Simmel
11. januar 2015 - 22:32
Man kunne jo stoppe dette indlæg, og sige at Mads Holger blot er endnu en borgerlig tosse, problemet er desværre, at det er et yderst sigende tilfælde af den borgerlige ytringsfrihed.
Af Jan Hoby
18. december 2014 - 21:17
Sprog som " pik op i dig", "fuck dig" og lign. giver fyring pga. smagsdommeri, moralisme og pædagogisk Berufsverbot.
Ytringsfrihed
21. november 2016 - 17:30
Samme måned som Tibet-aktivister fik fjernet flag under et statsbesøg, fik en gruppe unge fjernet et banner, der efterlyste mere demokrati, da Helle Thorning-Schmidt holdt grundlovstale om demokrati og rettigheder.
Ytringsfrihed
26. oktober 2016 - 16:00
Værket »Om Racisme«, der er en tale, hvor kunstner Emil Elg kalder partiforkvinde Mette Frederiksen for racist, blev bortvist fra en udstilling på Arbejdermuseet. Men nu bliver den udgivet som bog. »Vi vil give en platform til bogen, der angriber vores nationalistiske forståelse«, siger forlagsredaktør.
Kommentar
17. juni 2016 - 12:00
»Forfatteren Jens Martin Eriksens række af kronikker om, hvad han betegner som »islamdebatten«, bærer præg af en forbavsende mangel på perspektiv. Han erkender selv, at samfundet på sin vis er opdelt. Men af uransagelige grunde og uden sagligt belæg når han frem til den konstatering, at opdelingen først og fremmest skyldes „aggressive og xenofobiske aspekter af muslimsk invandrerkultur“.«
Kommentar
11. februar 2016 - 15:04
Danmark kan ikke både forsvare ytringsfrihed og stiltiende se til, at Israel fængsler journalister, der kritiserer landets ulovlige besættelser.
Kommentar
19. oktober 2015 - 19:06
Dansk politi har ikke kun opført sig mærkværdigt over for aktivister med tibetanske flag i nærheden af kinesiske magtmennesker. Jeg har selv haft en mærkværdig oplevelse med dansk politi, da jeg lavede en en-persons pro-palæstinensisk flag-aktion for nogle år siden.

Sider

Annonce