Annonce

Til Te med Oprøret

Soldaterne snakker ikke engelsk og mit ene arabiske ord bliver hurtigt tyndslidt.

Mødet med de syriske flygtninge

Det er koldt her i Kilis, ned til 3 grader, og børn som mange voksne er stadig i sandaler.

Atatürk lufthavn

Tilbage står syrerne med splittet opposition og divergerende internationale interesser, der river landet itu.
Syrien
13. december 2016 - 14:30
Mens regeringsstyrker nærmer sig fuld kontrol over det østlige Aleppo, rapporterer FN om, at soldater likviderer tilbageværende civile. FN og Røde Kors frygter for de tusindvis af liv, der er fanget i de områder af byen, der stadig er under oprørernes kontrol. Opdateret: Tirsdag aften skulle der være indgået aftale om evakuering af civile og oprørere.
Boganmeldelse
8. oktober 2016 - 11:43
ANMELDELSE: 31-årige franske Sophie rejser i 2015 til Raqqa i Syrien sammen med sin 4-årige søn. Nykonverteret til islam og med en urolig sjæl og en stor sorg i bagagen vil hun med egne øjne se, hvad kalifatet kan tilbyde hende af mening og tilhørsforhold i tilværelsen. Men hun ender med at flygte over hals og hoved.
Kommentar
4. marts 2016 - 9:43
Bomber leder kun til flere flygtninge, mere terror og mere had mod Vesten. Lærer danske politikere aldrig af deres erfaringer?
Kommentar
29. januar 2016 - 14:37
Krigen i Syrien ser ud til at skulle afgøres af stormagtspillet mellem Syrien, Saudiarabien, Rusland og Iran – med USA og Europa på sidelinjen – ikke den syriske befolkning selv.
Udland
2. december 2015 - 14:43
Mens britiske parlamentarikere gør sig klar til at stemme om at sende bombefly til Syrien har premierminister David Cameron slået en velkendt tone an. De folkevalgte modstandere af britiske bomber er, siger han, terrorsympatisører.
Udland
2. december 2015 - 10:57
Den nyvalgte, britiske Labour-leder Jeremy Corbyn har givet partiets parlamentarikere ret til at stemme efter deres overbevisning i spørgsmålet om britiske luftangreb mod Islamisk Stat i Syrien. Det demonterer et muligt kaos og magtkamp i partiet. Corbyn står svagt i forhold til Labours højrefløj i parlamentet, men partiets græsrødder støtter hans krigsmodstand.
Kommentar
13. oktober 2015 - 18:44
Centrale amerikanske strateger vil hellere bruge USA's indgreb i konflikterne i Syrien til at dæmme op for Rusland end bekæmpe terroristerne i ISIS.

Sider

Annonce