Annonce

Overvågning på Christiania
15. september 2016 - 16:22
Videoovervågning af Pusher Street er historisk, mener politiet. »De vil jo gerne have det til at lyde åh så vældigt. Men det synes jeg ikke,« lyder det på Christiania. Overvågningen skal foreløbigt vare tre måneder, forklarer christianitternes pressegruppe.
Overvågning på Christiania
15. september 2016 - 14:05
Det er et retssikkerhedsmæssigt problem, at overvågningen i samfundet øges, mener Christiania-fonden. »Men vi kan ikke modsætte os, at politiet allerede har eller kan etablere overvågning,« lyder konklusionen. Der indføres midlertidig overvågning på Christiania sammen med en række andre tiltag efter nedrivningen af Pusher Street og skudepisode.
Mindeord
28. juni 2016 - 14:54
»Samuel levede alt for kort, men intenst og han var virkelig et eksempel på et ægte menneske der lige meget hvad folk syntes, kæmpede med alle midler for en bedre verden fuld af åbenhed, inklusion, kærlighed og masser af krammere!«
Mindeord
28. juni 2016 - 14:15
»Første gang jeg havde lidt kontakt med ham, var da jeg stod i kantinen, og han kom løbende hen imod mig fuld af energi og slog til min hanekam gentagne gange for lige at teste, om jeg nu havde sat den ordentligt. Pisse irriterende, men han virkede rigtig sjov.«
Mindeord
28. juni 2016 - 14:02
»Der kan siges mange ting om Samuel, men én ting SKAL siges, og det er; Samuel var fantastisk, når det kom til at give kærlighed og omsorg til alle uanset køn, race eller seksualitet.«
Dødsfald
28. juni 2016 - 13:40
»Samuel gik forrest til demoer, var forrest i koncerterne og levede og åndede for punken og den anarkistiske modkultur.« Modkraft bringer en række mindeord om Samuel Pollas, der på tragisk vis døde af blødninger i hjernen efter at være faldet i forbindelse med en punkkoncert i Den Grå Hal på Christiania. Han bisættes torsdag.
Christiania
28. juni 2016 - 12:22
Regeringen vil slå hårdere ned på hashhandel, mens danskerne ønsker en legalisering. Politiets indsats virker stik imod hensigten, lyder kritikken fra beboerne på Christiania.
København
3. maj 2016 - 9:44
Fællesmødet på Christiania tager afstand fra politiets knippelslag mod videofotografer, og ønsker dialog med politiledelsen. Rå-optagelser af omdiskuteret episode offentliggjort.
Christiania
28. april 2016 - 18:56
En videofotograf blev torsdag slået i hovedet af en politibetjent, da han ville dokumentere en voldsom anholdelse på Christiania. Jeg ligger bogstaveligt talt og bløder ud af hovedet, da der to betjente over og slår mig igen.
Medier
18. december 2015 - 12:42
En kvindelig dokumentarfotograf måtte fredag den 11. december på skadestuen efter at være blevet udsat for vold fra en betjent lige uden for Christiania. Christianias dokumentargruppe vil føre sag mod betjenten.

Sider

Annonce