Annonce

Boguddrag
20. januar 2016 - 11:27
Den venstresocialistiske byplanborgmester Villo Sigurdsson nægtede i sluthalvfjerdserne at rette sig efter et flertal i Københavns Borgerrepræsentation i spørgsmålet om at bruge epoxiholdig lim på renseanlægget Lynetten og rydde byggelegepladsen Byggeren. Uddrag af Stig Hegns selvbiografiske bog: »Et herligt liv – en ungdom i VS og afdelingen i Esbjerg«.
Byggefagenes Samvirke
14. januar 2015 - 11:39
LO's fondsmodel imod social dumping løser ikke byggefagenes problemer, hedder det i en resolution vedtaget af forretningsudvalget for Byggefagenes Samvirke og demonstrerende byggearbejdere foran LO's hovedkontor på Island Brygge.
Fagligt
9. oktober 2013 - 16:42

Byggefag blokerer HusCompagniets byggeri i Hillerød

HusCompaniets højprofilerede billige hus er bygget på underbud i løn- og arbejdsforhold, mener fagforeninger. Blokade vil skaffe overenskomstforhold for de ansatte.
Fagligt
9. oktober 2013 - 12:02
Ekstraordinært årsmøde vælger Per Olsen, formand for elektrikerne i København, som ny leder af byggefagene i hovedstaden. Anders Olesen, afgående formand, gjorde på ekstraordinært årsmøde status over organisationens udvikling under hans formandskab: »Vi gik uden om småracismen«.
Fagligt
17. september 2013 - 13:28
Blokade i Herluf Trollesgade stopper lastbil med byggematerialer. Overenskomst med polsk byggefirma opnået, fordi folk har »brugt en time til at komme og støtte op om kravene«, siger faglig sekretær i 3F.
Fagligt
10. september 2013 - 17:20
Blonde, langhårede modeller – mænd som kvinder – spankulerede mandag den 9. september op og ned ad en rød løber på Frederiksberg Allé i København. Modellerne adskilte sig fra gængse skønhedsidealer med gazebind, krykker, sår og forbindinger. Fremtidsfighters er en faglig aktivistgruppe af unge, der aktionerede foran ejendomsmæglerfirmaet Herbo A/S på Frederiksberg Allé ved København. Mæglerfirmaet er den del af en større forretningsgruppe, der også driver ejendomsadministration, finansiel rådgivning og byggevirksomhed. Aktivisterne demonstrerede imod selskabets brug af billig arbejdskraft og...
27. august 2013 - 16:00
Skatteminister Holger K. Nielsen (SF) opfordres til at nedsætte en ’task force’ i SKAT imod sort arbejde, skattesnyd og social dumping. Ministeren vil tage sagen op med skattevæsnet.
Overborgmesterløfte
20. marts 2013 - 15:26
Overborgmester Frank Jensen lover skærpet kommunal kontrol mod social dumping - og inviterer fagbevægelsen med til at lave nyt regelsæt og sikre effektiv kontrol.
mobilisering
12. februar 2013 - 15:48
Fagforeningsformænd på tværs af forbund mødes for at diskutere, hvilke initiativer fagbevægelsen vil have på den politiske dagsorden.
indkaldelse
11. juni 2012 - 13:59
De aflyste trepartsforhandlinger efterlader både landet og fagbevægelsen med en stribe uløste problemer, mener de faglige organisationer bag indkaldelsen til tillidsmandsmødet fredag. - Vi har på den baggrund besluttet ikke at holde et stort tillidsmandsmøde den 15. juni, men i stedet afholde et møde, hvor repræsentanter for de enkelte fagforeninger får mulighed for at diskutere, hvordan vi som fagbevægelse kan få løst den krise, vi befinder os i, både fagligt og politisk, skriver de i en udtalelse. I stedet inviterer de fagforeninger fra hele landet til at mødes fredag den 15. juni kl. 10.30...

Annonce