Annonce

Af Charlotte Lund
23. september 2013 - 7:32
Korsfarere med hang til undertrykkelse skal holde sig væk fra kvinders kropslige selvbestemmelse!
Abortrådgivning
8. november 2016 - 11:17
Mødrehjælpens åbortrådgivning åbner igen til januar. Organisationen er tildelt 1,2 millioner i satspuljemidler.
Abort
2. november 2016 - 14:01
Torsdag går den kristne antiabortgruppe 'Retten til Liv' i fakkeloptog til en gravplads for ufødte i Odense. »Sjældent har man hørt noget mere ukristent,« skriver en kritiker på gruppens Facebook-side. Gruppen har fået tilladelse til optoget af kirkegårdens ledelse.
Abort
26. oktober 2016 - 11:00
Stod det til Enhedslisten, var Mødrehjælpens abortrådgivning på finansloven og ikke finansieret via midlertidige midler fra satspuljen. SF bakker op. Sundhedsmininsteren vil dog ikke give sundhedsorfører Peder Hvelplund (EL) garantier for rådgivningens overlevelse eller svare på, om hun anser Retten til Livs abortrådgivning Abortlinien som uvildig vejledning.
Abort
18. oktober 2016 - 13:06
INTERVIEW: Millioner af polakker demonstrerede, og mange blev væk fra arbejde eller skole den 3. oktober i en landsomfattende »sorte mandag-aktion« i protest mod forslaget om et totalt forbud mod abort. En massiv kampagne har tvunget den konservative regering til at opgive forslaget – indtil videre.
Abort
29. september 2016 - 13:18
Et nyt lovforslag om at stramme den allerede meget stramme polske abortlov har været til førstebehandling i Polens parlament. Lovforslaget giver udelukkende mulighed for legal abort, hvis den gravide kvinde er i umiddelbar livsfare.
Abort
8. september 2016 - 22:35
Mødrehjælpens abortrådgivning for gravide kvinder, der overvejer abort, lukker grundet manglende økonomiske midler. Sundhedsstyrelsen henviser i stedet kvinderne til Abortlinien, der hører under den kristne antiabortgruppe Retten til Livs rådgivningslinie. »Horribelt,« mener Enhedslisten. Abortlinien mener ikke, det er et problem.
Abort
5. september 2016 - 12:00
’Er det bare mig? Hvorfor har jeg det så dårligt’, tænkte Rosa Marie Frang efter en abort. Hun fik som mange andre kvinder psykiske følgevirkninger, men problemet er underbelyst og kraftigt tabuiseret, ligesom der mangler rådgivningsmuligheder. Nu har hun lavet en radiodokumentar, der vil gøre op med tabuerne.
Menneskerettigheder
23. januar 2015 - 11:07

El Salvador: Ung kvinde idømt 30 års fængsel for abort, benådes

En kvinde, der som som 17-årig blev idømt 30 års fængsel for drab på sin dødfødte søn, er blevet benådet i El Salvador efter at have afsonet 7 år af sin straf. Amnesty International kræver nu forbuddet mod abort i El Salvador ophævet og de mindst 129 mennesker dømt for 'ulovlig abort' løsladt.
Kommentar
2. oktober 2013 - 16:52
Abortlinien foregiver at ville rådgive kvinder, men har kun ét formål: at få kvinder til at opgive abort.

Annonce