Annonce

Venstreregering
3. december 2015 - 14:39
Regeringen bruger flygtningeudgifter til at spare yderligere én milliard kroner på bistandsprogrammer og til internationale organisationer - udover de 2,9 milliarder, som den allerede har indregnet i finanslovsforlig 2016.
Kommentar
19. november 2015 - 18:06
Folketinget tredjebehandler fredag den 20. november en asylaftale, der er indgået mellem Venstre, Dansk Folkeparti, Konservative, Liberal Alliance og Socialdemokraterne. Aftalen minder om 1930’erne forsøg på at lukke tyske flygtninge ude af landet.
Finanslov 2016
19. november 2015 - 15:21
LO og 3F kritiserer det borgerlige finanslovsforlig hårdt, mens Dansk Metal mener, det indeholder små forbedringer.
Asyllovgivning
19. november 2015 - 11:40
Blå bloks og Socialdemokraternes forslag til asyllovgivning er lovsjusk og åbner for brud på menneskerettighederne, mener Institut for Menneskerettigheder.
Kommentar
16. november 2015 - 10:06
Netværket Welcome To Denmark tager skarpt afstand til regeringens asylinitiativer og lover hård modstand og protestaktioner. Udtalelse fra Welcome To Denmark.
Asyl
7. september 2015 - 15:55

Dansk advarselsannonce er placeret ved siden af velkomstartikel

Integrationsminister Inger Støjberg og den danske regerings lancering af en annoncekampagne, der skal advare flygtninge fra Mellemøsten mod at søge til Danmark, har mandag den 7. september fået en iøjnefaldende placering i den libanesiske avis Daily Star.

Annoncen, der er skrevet på arabisk, er placeret ved siden af en artikel, der fortæller, hvordan tyskere har stillet sig op og hilst syriske flygtninge velkommen til Tyskland, og en artikel, hvor manglen fællesarabisk solidaritet flygtningene i rige arabiske golflande diskuteres.

Hvordan den danske annonce, der ifølge...

Åbent brev
1. juli 2015 - 18:49
Skriv under på opfordringen til at fastholde Irak-kommissionen. Åbent brev til regeringen fra Peter Kofod, Anders Koustrup Kærgaard, Frank Grevil, Mads Silberg, Freja Wedenborg, Uffe Elbæk, Rasmus Brygger, Rina Ronja Kari, Bjørn Elmquist, Natascha Linn Felix, Knut Gotfredsen, Nikolaj Villumsen, Yildiz Akdogan, Lars Werge, Mads Christian Barbesgaard.

Annonce