Annonce

Solidaritet
8. juli 2014 - 17:48
Landsretten i Stockholm fastholdt tirsdag, at 35-årig venstrefløjsaktivist forsøgte at dræbe nynazist med kniv under demonstration sidste år. Danske antifascister støtter den dømte og samler ind til ofre for højrevold.
Sverige
23. juni 2014 - 11:43

Enhedslistens svenske søsterparti smider antifascister ud

Det svenske venstrefløjsparti Vänsterpartiets ungdomsorganisation, Ung Vänster, har ekskluderet adskillige bestyrelsesmedlemmer i flere byer. Årsagen er at de ekskluderede støtter de militante, venstreradikale grupper Antifascistisk Aktion og Revolutionära Fronten.
Revolutionära Fronten
21. maj 2014 - 12:39

Sverige: Militante antifascister skal i fængsel

Syv medlemmer af den svenske venstrefløjsgruppe Revolutionära Fronten er onsdag den 21. maj ved tingsretten i Stockholm blevet idømt imellem 1 år og to måneder og 2 år og fire måneder fængsel for en række voldelige overfald.
Udland
12. maj 2014 - 12:47

Sverige: Kritisk tv-program om militante antifascister skaber debat

Dokumentarprogram vist på svensk tv om venstrefløjsgruppen Revolutionära Fronten (RF) og deres kontroversielle metoder i kampen mod nynazisme får kritik fra flere sider. Læs RF's svar på programmet her.
Udland
25. november 2013 - 18:03
Uenighed og eksklusion i Enhedslistens svenske søsterparti Vänsterpartiet efter politiaktion mod den venstreradikale organisation Revolutionära Fronten. Andre viser uforbeholden støtte.
Udland
20. november 2013 - 13:10
Efterretningstjenesten og politiets indsatsstyrke ransagede tirsdag 13 adresser i Sverige: Venstreradikale fra organisationen Revolutionära Fronten anholdt for vold, våbenbesiddelse og forberedelse til brandattentat.
Dokumentation
20. november 2013 - 9:44
Alle forsøg på at tale fornuft med fascismen er mislykkes, derfor bekæmper vi fascister i gaderne, skriver den svenske aktivistgruppe Revolutionära Fronten.

Annonce