Annonce

Like it !
21. april 2015 - 10:19
Besøg Modkraft Biblioteket på Facebook Visit Modkraft Biblioteket - Progressive Online Library - on Facebook og tryk: Linksamlingen "Nyeste Links" (låst øverst på væggen) efterfulgt af de nyeste samlinger: Påskestrejkerne 1985 Besættelsen 1940-45 - og modstanden Billie Holiday og Marion-lynchningen "Selma" (film) Pegida og kampen mod dem! Forfatteren B. Traven Naomi Klein og hendes bog "Intet bliver som før" Malcolm X på 50-årsdagen for mordet på ham m.m. Link collection "Latest links" (locked on the top of the wall) and followed by the latest collections. Hilsen / Fraternally Modkraft...
Af Jonathan Simmel
11. januar 2015 - 22:32
Man kunne jo stoppe dette indlæg, og sige at Mads Holger blot er endnu en borgerlig tosse, problemet er desværre, at det er et yderst sigende tilfælde af den borgerlige ytringsfrihed.
Facebook
23. maj 2013 - 11:34
Modkraft Biblioteket har udskiftet sit forsidebillede på Facebook (det såkaldte cover). Vi har valgt demonstrationsbilledet med INGEN PLATFORM-parolen, fordi vi mener, at forsvar for ytringsfrihed og demokratiske rettigheder kræver stillingtagen til, om det er rigtigt, at racistiske fascisters offentlige fremtræden forhindres gennem bred mobilisering, moddemonstrationer osv. Og vi på Modkraft har altid haft en INGEN PLATFORM-linje, til forsvar for mangfoldighed, demokratiske rettigheder, mv. Klik her for at se vores side på Facebook - og gi' den et like, så du får besked om vores opslag Vi...
Israel
9. januar 2017 - 12:06
Det israelske parlament har godkendt førstebehandling af et lovforslag, der kan betyde, at regeringen kan forbyde og fjerne ytringer på sociale medier. Ytringer der anses som trusler mod enkeltpersoner eller staten Israel. Det kan tvinge Facebook til at skulle fjerne opslag med ord som »intifada« og »martyr«.
Medier
22. december 2015 - 18:01
'En feminists bekendelser', en kendt feministisk side på Facebook, blev mandag den 21. december lukket, efter en omfattende shit-storm. Der er bare tale om grov humor, siger en af de ansvarlige for angrebene.
Overvågning
18. december 2015 - 15:28
Danskerne lever i et overvågningssamfund, men er ikke klar over konsekvenserne, mener Sofus Emil Albertsen. Derfor protesterer han på Facebook, som han egentlig hader. Interview med en Facebook-aktivist.
Essay
6. november 2014 - 9:33
Kunst er måske det eneste erfaringsrum, der kan matche Facebooks og kapitalens indskrænkning af menneskelig erfaring til statements.
Overvågning
21. juni 2013 - 15:24

Facebook-chef arbejder nu for efterretningstjenesten

Facebooks tidligere sikkerhedschef Max Kelly arbejder nu for den amerikanske efterretningstjeneste NSA. 

Manden der tidligere havde ansvaret for at beskytte de personlige oplysninger, Facebooks mere end en milliard brugere dagligt ligger ud på deres profiler, tog imod et jobtilbud hos tjenesten tilbage i 2010.

Det skriver avisen New York Times.

Max Kelly opfordrede kort efter til at samtænke sikkerhedspolitik og sociale netværk på en konference i Las Vegas.

– Kommercielle selskaber og militæret beskæftiger sig med det samme problem. De er nødt til at forstå deres...

Censur
14. juni 2013 - 12:33

Facebook: Nej til nøgne brystvorter

Det handler om, at man ikke må have nøgne brystvorter på Facebook. Det fortæller chef for den populære hjemmeside, efter at den danske forfatter Peter Øvig Knudsen har fået lukket sin profil på sitet.
Asylaktivisme
18. december 2012 - 14:44
Fotografi med udvisningspåbud er delt over 2.000 gange og »begivenhed« støttet af over 6.000 brugere på Facebook. Støtten strømmer ind til udvisningstruet kvinde, der efter ti år i Danmark har fået en måned til at forlade landet.

Annonce