Annonce

hampepartiet
8. juni 2012 - 13:02
Hampepartiets formand, Klaus Trier Tuxen, er harm over blogger Mikkel Skov Petersens nedrakning af partiet.
Valg i USA
9. november 2016 - 13:41
Flere amerikanske stater valgte i forbindelse med valget i USA at legalisere cannabis. Tre stater stemte også for at bevare dødsstraf.
Christiania
28. juni 2016 - 12:22
Regeringen vil slå hårdere ned på hashhandel, mens danskerne ønsker en legalisering. Politiets indsats virker stik imod hensigten, lyder kritikken fra beboerne på Christiania.
Alaska
25. februar 2015 - 13:23

USA's største delstat legaliserer cannabis

Tirsdag blev Alaska den tredje delstat i USA, der har tilladt borgerne at ryge, dyrke og eje cannabis. Også på Jamaica er nydelse af den populære rygeplante blevet afkriminaliseret.
Rockerfri Ryger
10. november 2014 - 11:11
Kampagnen »Rockerfri Ryger« udspringer fra Christiania, opfordrer til boykot af hash fra rocker- og bandemiljøet og mener, at befolkningen skal dyrke deres eget cannabis indtil staten legaliserer det populære nydelsesmiddel.
Cannabis
5. november 2014 - 17:55

Legalister jubler over amerikansk opgør med hash-forbud

Et stort flertal af vælgerne i den amerikanske hovedstad Washington D.C og deltstaterne Oregon og Alaska har stemt for afkriminalisering af besiddelse og rygning af cannabis. Det skaber glæde og får Socialdemokraterne i København til at genfremsætte forslag om forsøg med en lignende politik i København.
Kampagne
31. oktober 2014 - 20:13

Christianitter efterlyser rockerfri hash

Voldelige grupperingers dominans af hashmarkedet skal stoppes og derfor bør forbrugerne boykotte pushere med forbindelse til bande- og rockermiljøet. Sådan lyder budskabet i kampagnen 'Rockerfri Ryger', der udspringer af Christiania.
Debat
22. september 2014 - 15:16

Journalist: Jeg ryger hash - og hvad så?

– Jeg står frem som hashryger og håber, at det kan være med til at aflive nogle af myterne om hashrygning, skriver journalist Svante Karlshøj Ipsen i en kronik i Politiken. Journalisten har tidligere lavet programserien Potcast om cannabis-debatten – hør programmerne her.
Colorado
11. juli 2014 - 16:11

USA: God erfaring med legal cannabis

Mere end 10 millioner dollars i skatteindtægter, mindre kriminalitet og færre anholdelser. Sådan lyder meldingen fra den amerikanske stat Colodaro, som legaliserede cannabis ved årsskiftet. Nu legaliserer staten Washington også den populære rygeplante.
Sommerserie
30. juni 2014 - 11:21
Myndigheders håbløse krig mod hash, et ukendt socialistisk eksperiment på Fyn og dansk hverdagssexisme sættes til debat i en række nye programmer denne sommer på Radio 24Syv.

Sider

Annonce