Annonce

Af Dennis Agerblad
29. august 2014 - 2:20
»Bol mig i patten eller jeg sparker din klitoris ud til en gris og bruger dit vamle sure røvhul som varmestue. «
Debat
25. august 2016 - 14:45
KOMMENTAR: Det er et tomt symbol, når LGBT Danmark giver en pris og et skulderklap til Folketingets Sundhedsudvalg, der ikke har gjort noget for transrettigheder, mener Transpolitisk Forum
Danmark
23. august 2013 - 16:21

Fodboldkamp imod homofobi

Lørdag den 24. august tager boldklubben Frem imod Søllerød-Vedbæk i en turneringskamp i 2. Division Øst på Valby Idrætspark.

Det er samme dag, som den årlige Copenhagen Pride bliver afviklet som støtte for LGBT-miljøet i Danmark og internationalt.

Frems supporterklub har derfor besluttet at bruge foldboldkampen til markere støtte til LGBT-rettigheder ved på lægterne at båre bannere for at »Fodbold og kærlighed er for alle - uanset seksualitet«.

Frems fans bakker dermed op om ikke kun Copenhagen Pride, men også den internationale kampagne »Fodboldfans mod Homofobi«....

kommentar
23. august 2012 - 10:34
To transkvinder har fortalt om deres grusomme møde med Røde Kors. Men Priden og LBGTQ-organisationerne er øjensynligt ikke interesserede.
ligestilling
11. juni 2012 - 1:14
Mellem to og tre tusinde mennesker trodsede lørdag regnen, da den første Aarhus Pride løb af stablen. De fleste iført almindeligt hverdagstøj. Muligvis et udtryk for, at det er pride på jysk, mener arrangør.

Annonce