Annonce

Danmark
23. august 2013 - 16:21

Fodboldkamp imod homofobi

Fodboldklubben Frem støtter LGBT-rettigheder med sloganet: »Fodbold og kærlighed er for alle« ved turneringskamp lørdag.

Lørdag den 24. august tager boldklubben Frem imod Søllerød-Vedbæk i en turneringskamp i 2. Division Øst på Valby Idrætspark.

Det er samme dag, som den årlige Copenhagen Pride bliver afviklet som støtte for LGBT-miljøet i Danmark og internationalt.

Frems supporterklub har derfor besluttet at bruge foldboldkampen til markere støtte til LGBT-rettigheder ved på lægterne at båre bannere for at »Fodbold og kærlighed er for alle - uanset seksualitet«.

Frems fans bakker dermed op om ikke kun Copenhagen Pride, men også den internationale kampagne »Fodboldfans mod Homofobi«.

På Frems hjemmeside hedder det, at den københavnske klub »har en lang tradition for at give plads til alle, og til kampen vil budskabet blive markeret på flere forskellige fronter – både visuelt og vokalt. Fansene opfordrer alle til at tage godt imod og støtte op om budskabet: 'Fodbold og kærlighed er for alle!'«

Læs mere på Frems hjemmeside

Redaktion: 

Annonce