Annonce

Facebook
23. maj 2013 - 11:34
Modkraft Biblioteket har udskiftet sit forsidebillede på Facebook (det såkaldte cover). Vi har valgt demonstrationsbilledet med INGEN PLATFORM-parolen, fordi vi mener, at forsvar for ytringsfrihed og demokratiske rettigheder kræver stillingtagen til, om det er rigtigt, at racistiske fascisters offentlige fremtræden forhindres gennem bred mobilisering, moddemonstrationer osv. Og vi på Modkraft har altid haft en INGEN PLATFORM-linje, til forsvar for mangfoldighed, demokratiske rettigheder, mv. Klik her for at se vores side på Facebook - og gi' den et like, så du får besked om vores opslag Vi...
Syrien
14. december 2016 - 11:16
Assad-regimets styrker vil angiveligt ikke anerkende den evakueringsaftale, der skal få civile og oprørssoldater evakueret fra den østlige del af Aleppo. Imens indkaldes der til fakkeldemonstrationer i flere danske byer.
Interview
17. november 2016 - 12:50
»Hvis du spørger om lov til et oprør, er det ikke et oprør. Og vi har brug for et oprør – at folk bliver mere frække, mere kreative og i direkte kamp mod systemet. Hvis det var lovligt at ændre verden, havde vi ændret den for længst.« Aktivisterne i Party Rebels vil bringe feste og ballade »tilbage« i politiske manifestationer.
Solidaritet
1. november 2016 - 11:16
Tirsdag er det World Kobane Day – en symbolsk fejring af befrielsen af den kurdiske by Kobane i det nordlige Syrien. Venstrefløjen kan lære af at kigge mod både Kobane og den autonome, kurdiske region Rojava, mener arrangørerne af Rojava-dagene, som afholder demonstration og paneldebat på dagen.
13. oktober 2016 - 17:10
Ifølge Uddannelsesalliancen mødte 43.000 op i landets fire største byer for at demonstrere mod SU-nedskæringer - 30.000 i København. Ifølge politiet var »kun« 20.000 på gaden i hovedstaden.
Uddannelse
13. oktober 2016 - 10:10
Vrede elever og studerende demonstrerer torsdag i landets fire største byer mod regeringens planlagte SU-nedskæringer. Elever har flere steder i landet allerede besluttet at nedlægge undervisningen i protest.
Finland
27. september 2016 - 12:54
En ung mand i Finland er død efter nynazister overfaldte ham. Meldingen lød, at politiet ikke var tilstede, selvom nynazisterne er i efterretningstjenestens søgelys. Men det var de dog alligevel. I weekenden gik 15.000 personer på gaden i Helsinki for at demonstrere mod højreekstremisme.
Kommunalt oprør
15. september 2016 - 9:25
Under parolen ’Forsvar Vores Velfærd´ bliver der demonstrationer, møder eller andre aktiviteter i over 40 kommuner landet over torsdag den 15. september. Se om din by er med.
demonstration
3. november 2015 - 13:55
Op mod et par tusind københavnske skoleelever pjækkede fra undervisningen for at demonstrere mod skolereformen og for mere fritid. Der opstod kortvarigt tumult, da demonstrationen gik fra Rådhuspladsen.
Demonstration
21. november 2012 - 15:47
Lørdag den 17. november demonstrerede flere hundrede kurdere og danskere i København for at gøre opmærksom på en flere måneder lang sultestrejke i den kurdiske del af Tyrkiet. Samme dag blev sultestrejken, der var en protest mod kurdernes manglende politiske rettigheder, indstillet efter en opfordring fra lederen af det forbudte kurdiske arbejderparti PKK, Abdullah Öcalan. Læs om sultestrejken her: Læs artiklen om sultestrejken »»Sultestrejke nåede sit mål«« hos Modkraft. Læs artiklen »Kurdisk borgmester sultestrejker« hos Modkraft.

Sider

Annonce