Annonce

Fødevarer
31. oktober 2015 - 10:29
Fødevareminister Eva Kjer Hansen udpeger McDonalds administrerende direktør, Joachim Knudsen, som nyt medlem af Madkulturens bestyrelse.
Madsuverænitet
16. oktober 2015 - 6:54
Ekstreme varmebølger, omfattende tørke, superstorme og “100-års oversvømmelser” i flere på hinanden følgende år er begyndt at blive ‘det nye normale’. Så det haster med at finde en løsning på klimakrisen.
DanWatch
20. november 2014 - 17:19

Illegale immigranter udnyttes: Billige dåsetomater ender i Danmark

De fleste dåsetomater i Danmarks største supermarkedskæder kommer fra Syditalien, hvor op til en halv million fattige og ofte illegale immigranter arbejder uden kontrakt og udnyttes af bandeledere og tomatgårdene. Det viser en ny rapport fra researchcentret DanWatch.
Stegt flæsk
20. november 2014 - 17:06

Verdensnaturfonden: Ny dansk nationalret giver dårlig smag i munden

Dansk svineproduktion er så skadelig for miljøet, at der ikke er noget at fejre, lyder det fra Verdensnaturfonden efter at fødevareminister Dan Jørgensen (S) torsdag kårede stegt flæsk med persillesovs som Danmarks officielle nationalret.
Kooperativer
4. september 2012 - 12:00
Selvorganiserede fødevarefællesskaber udfordrer supermarkedernes fokus på profit ved at distribuere varerne selv. Og det er noget, man kan lide i København, Aarhus og på Bornholm.

Annonce