Annonce

Af Jan Hoby
8. oktober 2014 - 15:39
Intensionen er, at beskrive min oplevelse med den værste form selvretfærdighed og selvtilstrækkelighed, som findes hos sekter af enhver art
Af Jan Hoby
27. juli 2013 - 12:27
Demokratisk centralisme: DKP – kritik er undergravende virksomhed. IS – hvad SWP gør er altid rigtigt 
Venstrefløj
31. marts 2015 - 12:45
Enhedslisten dropper Lene Junker som folketingskandidat på Fyn på grund af hendes fortsatte medlemskab af udbrydergruppen Internationale Socialister.
Internationale Socialister
4. februar 2015 - 16:47

Byrådsmedlem i Svendborg fortsat medlem hos IS

Enhedslistens medlem af byrådet i Svendborg, Steven Legêne, er fortsat medlem af udbrydergruppen af Enhedslisten, Internationale Socialister. Og det er ikke noget problem, mener hans byrådskollega Jesper Kiel (Ø).
Internationale Socialister
2. februar 2015 - 17:34
Lene Junker fastholder medlemskab hos Internationale Socialister og kan derfor ikke være folketingskandidat for Enhedslisten, mener partiets bestyrelse i Odense. I Kalundborg er Enhedslistens suppleant til kommunalbestyrelsen også fortsat medlem af den troskistiske udbrydergruppe.
Kommantar
20. januar 2015 - 11:37
En antikapitalistisk bevægelse kan ikke skabes af proklamationer, men kun af en reel bevægelse på arbejdspladserne. Det kræver et bredt parti, der er til stede i arbejderklassen – ikke en smågruppe. Kommentar til Internationale Socialisters udmeldelse af Enhedslisten.
Skilsmisse
18. januar 2015 - 18:50
Internationale Socialister melder sig kollektivt ud af Enhedslisten og vil nu engagerer sig i kampen imod racisme. Det er dog stadig uvist hvor mange IS-medlemmer, der vil blive i Enhedslisten.
Urafstemning
2. juli 2014 - 15:14

Enhedslisten satser på 'sikre' folketingskandidater

Enhedslistens medlemmer har via en urafstemning valgt 21 spidskandidater til det kommende forketingsvalg. Blandt dem er ikke nogen medlemmer fra gruppen Internationale Socialister eller andre, der er kritiske overfor partiets udvikling de seneste år.
IS eller ej
12. juni 2014 - 16:48

Kandidatliste til Folketinget skaber debat i Enhedslisten

En liste over Enhedslistens folketingskandidater fik ikke de nødvendige to tredjedele af de delegeredes stemmer på partiets årsmøde. Derfor skal de to lister med størst opbakning til afstemning blandt alle medlemmer. Særligt én af kandidaterne, Modkrafts blogger og medlem af Internationale Socialister, Anna Rytter, skaber debat.
PST-sagen
17. marts 2014 - 12:52
Den norske efterretningstjeneste har overvåget personer på landets venstrefløj alene på grund af deres politisk overbevisning. Sådan lyder kritikken fra tidligere medlem af Internationale Socialister, der selv blev overvåget.

Sider

Annonce