Annonce

Debat
18. oktober 2016 - 11:57
KOMMENTAR: »Jeg sidder og drikker vin med en ven. Hun spørger, hvilke film jeg skal se til MIX. Jeg svarer »I don’t fuck with that«… Hun kigger spørgende på mig. Jeg henter programmet og åbner første side med billeder af alle årets aktivister. Jeg peger på billederne og siger »that’s why«. »Wow… Ok,« svarer hun.«
Teater
26. august 2016 - 14:05
ANMELDELSE: Vi var seks venner, som så teaterforestillingen »Vinger«, der handler om at være ‘brun’ i et hvidt land, identitet og racisme. Stykket med både racegjort dramatiker og skuespillere udfordrer en hvid teaterverden, men det var lavet til et hvidt publikum, og vi savnede mere forklaring på, hvorfor de brune karakterer var ulykkelige.
Debat
6. marts 2015 - 7:35
Jeg vil ikke have at vide, at jeg skal se det som en god ting, at jeg er eksotisk; og jeg vil ikke have at vide, at jeg ikke skal skamme mig over min baggrund, når jeg nægter at dele mit stamtræ med fremmede, hvide mennesker. Jeg vil ikke legitimeres af en hvid person … jeg vil ikke overrækkes min danskhed.
Racisme
27. oktober 2014 - 9:20
Sverige har de sidste år været præget af en række ”raceskandaler” – bare ikke helt på den måde, det bliver fremstillet på i Danmark.
Racisme
5. februar 2014 - 6:22
Yahya Hassans digtsamling er blevet anmeldt i Sverige af forfatteren Athena Farrokhzad. Det er ikke blevet godt modtaget i Danmark, hvor en hvid offentlighed har det svært med et budskab om racisme.

Annonce