Annonce

CSC-Sagen
4. november 2014 - 12:06

Eksperter undrer sig over dom i hackersag

IT- og computereksperter finder grundlaget for dommen i 'danmarkshistoriens største hackersag', hvor en svensk aktivist og en dansk medtiltalt blev idømt henholdsvis tre og et halvt og seks måneders fængsel, for problematisk.
Kommentar
3. oktober 2014 - 12:46
Redigerede beviser, løgne fra politiet og en part, der selv får lov at undersøge gerningsstedet: Hackersagen imod to anklagede i retten på Frederiksberg er et angreb på demokratiet.
CSC-sagen
4. marts 2014 - 12:09

Dørene åbnes til Danmarkshistoriens største hackersag

Landsretten giver offentligheden mulighed for at følge sagen mod Pirate Bay-stifter og 20-årig dansker, der er varetægtsfængslet i sag om dataindbrud hos IT-firmaet CSC og politiet.
CSC-sagen
19. december 2013 - 16:01

Svensk computeraktivist skal holde jul bag tremmer

Retten i Frederiksberg har onsdag den 18. december forlænget varetægtsfængslingen af den hackermistænkte svensker Gottfrid Svartholm Warg i tre uger.
CSC-sagen
9. december 2013 - 17:34
Danmarks isolationsfængsling af Gottfrid Svartholm, der er mistænkt for digitalt indbrud i politiets databaser, er under al kritik, mener hans forvarer. Wikileaks-grundlæggeren Julian Assange er enig.
Anonymous
18. november 2013 - 15:51
28-årig topfigur i hackernetværket Anonymous dømt for at have stjålet og offentliggjort flere end fem millioner interne mails, der afslører amerikanske myndigheders omfattende overvågning af fredelige græsrodsbevægelser via privat sikkerhedsfirma.
Datasikkerhed
21. juni 2013 - 12:15

CPR-indbrud: Svensk celebrity-hacker forsøgte at stjæle fra BUPL

Celebrity-hackeren Gottfrid Svartholm Warg, der er mistænkt for meddelagtighed i hackerindbrud i politiets IT-systemer, er netop dømt for et tidligere dataindbrud hos banken Nordea. Ved dette indbrud fik pædagogernes fagforening BUPL stjålet 25.000 kr. Det skriver computerworld.dk.
Medier
20. juni 2013 - 13:32

Pirate Bay-grundlægger idømt to års fængsel i Sverige

Per Gottfrid Svartholm Warg er blevet idømt to års fængsel i Sverige for data-indbrud og groft bedrageri. Den 28-årige svensker var anklaget for at tiltvinge sig adgang til Nordea og offentlige, svenske databaser via et sikkerhedshul hos den private underleverandør Logica.

Han har insisteret på sin uskyld under hele retssagen.

Læs artiklen »Pirate Bay-grundare döms till 2 års fängelse« hos Aftonbladet.

Læs artiklen »Pirate...

Medier
18. juni 2013 - 15:47
En domstol i Sverige har i går mandag 17. juni besluttet at Per Gottfrid Svartholm Warg, kan udleveres til Danmark, så snart der er fældet dom i en verserende sag mod ham for data-indbrud i Sverige. Det forventes at kunne ske i løbet af ugen, når der er blive afsagt dom i den svenske retssag. I Danmark står han anklaget for at have hacket sig ind i politiets systemer og tiltvinge sig adgang til persondata via et sikkerhedshul hos en privat underleverandør. Læs artiklen »Pirate Bay founder will be extradited to Denmark« hos Torrentfreak. Læs artiklen »Svartholm Warg kan överlämnas« hos...
Jura
10. juni 2013 - 14:22

Steubenville-hacker risikerer strengere straf en voldtægtsmænd

Hackeren Deric Lostutter var sidste år medvirkende til afsløringen af voldtægtssagen i Steubenville. Nu risikerer han en længere straf end voldtægtsmændende.

Sider

Annonce