Annonce

13. august 2015 - 11:12
Københavns politi har torsdag morgen anholdt 28 personer fra fire adresser i København på mistanke om deltagelse i hærværk under Reclaim the Street-demonstration i weekenden. To unge er desuden mistænkt for hærværk mod bank på Østerbro.
København
12. maj 2015 - 14:11
En beboer i det venstreradikale bofællesskab Bumzen på Nørrebro i København er tirsdag blevet anholdt og sigtet for hærværk imod en bygning ejet af Folketinget. Protest-demonstration indkaldt tirsdag aften. OPDATERET.
Venstreradikalisme
29. januar 2015 - 16:28

Bristol, England: Miljø-aktivist dømt for hærværk mod politiet

En 33-årig kvinde er blevet dømt skyldig i en sag om hærværk mod flere politibiler i den engelske by Bristol. Det sker efter at politiet har sat store ressourcer af til at opklare flere end 100 hærværksepisoder og ildspåsættelser, der angiveligt har forbindelse til det venstreradikale miljø i byen.
København
30. oktober 2014 - 15:43

Hærværk mod Christiansborg-politikere: Korrupte svin

En ejendom i det centrale København, som en lang række folketingsmedlemmer fra provinsen har adgang til, er natten til torsdag den 30. oktober blevet udsat for hærværk i form af knuste ruder og påmalede BZ-tegn, anarkist-tegn og budskaberne »korrupte svin« og »boliger til alle«.
Retssag
27. oktober 2014 - 17:04

PET-sag: Kræver 60 dages fængsel for planlægning af hærværk

Anklagemyndigheden kræver, at fire kvinder fra det venstreradikale miljø idømmes henholdsvis 60 dage og tre måneders fængsel for at have planlagt og delvist udført politisk motiveret hærværk begået mod banker, politi og offentlige institutioner i september 2012. Der falder dom i sagen, der bygger på efterforskning foretaget af Politiets Efterretningstjeneste (PET), den 3. november.
Hornsleth & Friends Gallery
17. oktober 2014 - 14:04

Hærværk mod galleri i København forud for racistisk udstilling

Ukendte gerningspersoner har natten til fredag den 17. oktober knust facaden på og kastet malingbomber mod Hornsleth & Friends Gallery i København, hvor den højreorienterede forening Trykkefrihedsselskabet vil udstille den racismedømte svensker Dan Park.
Hærværk
16. april 2014 - 13:09

Politibiler brændt af ved Københavns Politigård

Der blev stukket ild i to civile politibiler mens en tredje almindelig politibil blev punkteret i Puggaardsgade i København natten til onsdag den 16. april. Ingen anholdt.
Politisk hærværk
19. juni 2013 - 17:13

Horsens: Betinget fængsel for nazi-graffiti

Tre unge mænd er blevet idømt 60 dages betinget fængsel og samfundstjeneste for omfattende racistisk og nazistisk graffiti i Horsens.
Hærværk
16. september 2012 - 21:00
Blot en uge efter en mindesten for militærnægtere i Gribskov blev genindviet efter hærværk, er den igen blevet smadret. Et ondsindet angreb med et politisk formål, mener organisationen Aldrig Mere Krig.

Annonce