Annonce

Af Erik Christensen
9. januar 2014 - 19:20
Enhedslisten ligner mere og mere SF Classic: Seriøst parlamentarisk arbejde, nedprioritering af bevægelsesarbejdet og den ideologisk markering.
Portræt
28. maj 2015 - 12:31
Frank Aaen en en af de politikere, der ikke genopstiller til Folketinget. Han startede som studenteraktivist, blev kommunistisk partisoldat og endte som Enhedslistens finansordfører på Christiansborg. Nu takker han af som parlamentariker efter sammenlagt 17 år på borgen.
Finanslovsoptakt
28. juni 2013 - 9:36

Jobskabelse: Regeringen og Enhedslisten langt fra hinanden

- Det er efter revolutionen, at vi regner på Frank Aaens måde, siger de radikale.
Nordsøolien
24. juni 2013 - 9:53

Aaen: »Bendtsen den dyreste minister«, Bendtsen: »Aaen den største klovn«

Nordsøolien kunne have givet 124 mia. mere i statskassen, hvis Bendt Bendtsen, og resten af den højreorienterede regering, havde fulgt eksperternes råd i 2001, viser tal fra Skatteministeriet.
IT-infrastruktur
18. juni 2013 - 10:52

Aaen: Nej til salg af Dankort, PBS og NemId

Virksomheden Nets, der står bag centrale dele af den danske IT-infrastruktur, som Dankortet, NemID, E-Boks mm, er ejet af en række danske pengeinstitutter i fællesskab med Danmarks Nationalbank.

I følge Børsen åbner de private ejere nu for et salg, der vurderes at kunne indbringe milliarder.

Frank Aaens alarmklokker ringer

Det synes Enhedslistens Frank Aaen, er et rigtigt skidt scenarie:

- Det er alt for vigtige funktioner for danskerne og for samfundet, som nu står til at blive solgt til formentlig en udenlandsk kapitalfond,...

Skatteforlig
10. juli 2012 - 15:32
Frank Aaen afviser, at Enhedslisten har brudt sit princip om at stemme for den mindste forbedring og mod den mindste forringelse under skatteforhandlingerne med regeringen.

Annonce