Annonce

Afrika
24. oktober 2015 - 8:18
Kraftige regnskyl i flygtningelejre i et ørkenområde i Algeriet har ødelagt huse og levebrødet for mindst 25.000 flygtninge. Fem dages regn har forvoldt store skader, og risikoen for livstruende sygdomme er stor.
TTIP
17. april 2015 - 15:19
»Det her projekt lyder som om, det er taget ud af en jumbobog«, udbrød en af mødedeltagerne på et informationsmøde om en ny omfattende frihandelsaftale, der forhandles mellem EU og USA: Transatlantic Trade and Investment Partnership, eller TTIP.
STOP TTIP
4. december 2014 - 14:51
Flere end en million europæere har på få uger underskrevet en protest mod en kommende handelsaftale mellem USA og EU. Aftalen vil betyde sænkede forbrugerstandarder og skade demokratiet, siger Mads Barbesgaard, formand for Afrika Kontakt, der har samlet underskrifter i Danmark.
Frivilligt arbejde
18. juli 2014 - 13:23
– Jeg lægger rigtigt mange timer i det, men jeg synes også det er rigtigt sjovt. Det er et sted mellem at have et fritidsjob og en hobby, siger Cecilie Gundersen. Hun er 23 år, studerende på Roskilde Universitet, og frivillig i Afrika Kontakts Vestsahara-gruppe. Hun lader sig interviewe i køkkenet på Afrika Kontakts sekretariat, fordi begge mødelokalerne er optaget. Sekretariatet ligger et stenkast fra Blaagaards Plads i København, klemt inde mellem caféer og spisesteder, hvor snakken går lystigt om vejret, VM i fodbold, og priserne på andelsboliger på Nørrebro. På Afrika Kontakts sekretariat...
Afrika Kontakt
7. juli 2014 - 16:40

Vil presse kommuner til at droppe 'blodsalt' fra Vestsahara

Den danske virksomhed Dansk Vejsalt, vil gerne levere vejsalt fra det besatte Vestsahara til de danske kommuner. Afrika Kontakt har derfor kontaktet alle landets kommuner og advaret dem mod at købe deres vejsalt fra virksomheden. Fire kommuner har allerede droppet 'blodsaltet'.

Annonce