Annonce

Kalender

Protest mod kontanthjælpsloftet: Kom og lav larm

Dato: 
Tirsdag, 15. mar. 2016 - 12:00 til 14:00
Sted: 
Christiansborg Slotsplads
Christiansborg Slotsplads
1218
København K
Arrangør: 
Bekæmp fattigdom NU
Entré: 
Gratis

Netværket Bekæmp Fattigdom NU indkalder til en protest happening med masser af larm på dagen for 2. behandlingen af kontanthjælpsloft, 225-timersregel og integrationslov m.m

Deltagerne opfordres til at medbringe gryder og låg og til at larme.

Talsperson Marianne Rosenkvist forklarer: "Nu har både SFI, diverse boligforeninger, Dansk Socialrådgiverforening, Kirkens Korshær, os selv og mange andre været ude med meget bekymrende prognoser for hvordan kontanthjælpsloftet vil ramme titusinder af familier og 30.000 børn, der er i stor fare for at ryge på gaden. Og handicappede rammes også hårdt. Og regeringen lader ikke til at blinke eller ryste på hånden. Derfor ser vi os nødsaget til at markere os på larmende vis - så vi kan få åbnet både ører og øjne på beskæftigelsesministeren og co"

Netværkets anden talsperson, Claus Jansson, fortsætter: "Mange med komplekse problemer er tæt på at være desperate. Vi ser med meget stor bekymring på konsekvenserne og er oprigtigt bange på de berørte menneskers vegne. Og vi er også ved at blive godt gammeldags vrede. Vrede over at man politisk vælger, at Danmark skal være et land, hvor vi efterlader arbejdsløse, syge og flygtninge m.fl. i fattigdom og nød - med udsigt til at ende op uden tag over hovedet og fod under eget bord".

Læs mere om Bekæmp Fattigdom NU her: https://www.facebook.com/FattigdomsKonference/

Find begivenhed på Facebook her:https://www.facebook.com/events/1132124890145219/

Annonce