Annonce

Fakkeldemonstration stop massakren på civile i Aleppo

Aleppo er faldet. Verden er tavs. Men vi nægter at tie stille. 

Vi vil ikke forholde os passive og dermed være medskyldige i den regulære massakre, som det syriske folk i Østaleppo lige nu bliver udsat for. FN kalder situationen for “den totale nedsmeltning af al medmenneskelighed” og kan rapportere om, at regeringstropper og statstro militser foretager deciderede henrettelser af snesevis af uskyldige. Civilbefolkningen og byens læger opfordrer hele verden til at gå på gaderne i et internationalt opråb. Deres liv er i yderste fare netop nu. 

Bevar kvindesvømningen i Gellerup

Kom til demonstration mod byrådsflertallets planer om at forbyde den kønsopdelte svømning i Gellerupbadet. Aarhus er en mangfoldig by med borgere med vidt forskellige baggrunde – kvinder, mænd, muslimer, ikke-muslimer osv. Vi er mange, der er uenige i svømmeforbudet. Derfor vil vi denne onsdag tage imod politikerne med taler, bannere osv., når de møder ind til byrådsmødet.

Taler:
Rabih Azad-Ahmad, kulturrådmand Aarhus Byråd
Wissal El-Arid, Kvindesvømningens Venner i Gellerupbadet

Aldrig mere en Krystalnat - .

2016 - Aldrig mere en Krystalnat« Ytringsfrihed - alles ret! Nej til racisme

Fakkelmanifestation på Gammeltorv

Program:
- Hans Goldstein, øjenvidne til Krystalnatten i Wien
- Õzlem Cekic, debattør og brobygger
- Anders Jerichow, journalist
- Leif Søndergaard, Dansk Magisterforening

Mødeleder: John Ekebjærg-Jakobsen, formand, Byggefagenes Samvirke

Musik: Channe Nussbaum band

STOP TTIP & CETA

STOP TTIP & CETA
- Nej til udemokratiske handelsaftaler

Demonstration torsdag den 27. oktober kl 16.30 ved Dansk Industri på Rådhuspladsen og på Christiansborgs Slotsplads fra kl. 17.30 til 18.30.

Barrikadedemo

”Væk med lortesystemet! For et selvbestemt liv!”

Sådan lød en parole under vores store BZ-oprør i september 1986. Det kunne måske være sagt mere elegant. Men parolen er typisk BZ: Vi krævede, at samfundet – ja hele verden – skulle laves totalt om. Og vi troede på, at vi gennem fælles handling selv kunne gøre noget. Dét mod på forandring og dén tro på kollektive løsninger vil vi gerne fejre. For den slags synes vi, at der stadig er brug for i dag!

Arla Food Fest Protest

Protesten foregår:

Lørdag d. 27. august kl. 10-18

Søndag d. 28. august kl. 9-17

SlutWalk Copenhagen 2016

Vi vil tage ordet “slut” tilbage! Gå med i Slutwalk og giv en glimmerindsmurt finger til victimblaming,slutshaming og sexistisk dobbeltmoral! SlutWalk er en fejring af retten til vores egen krop: Ingen skal fortælle os hvordan vi skal klæde os eller opføre os for at ‘fortjene’ respekt for vores egne grænser!

Til SlutWalk 11. Juni fejrer vi:

Refugees out of prison camps / Flygtninge ud af fængselslejre

*Dansk version nederst*

DEMONSTRATION WEDNESDAY, 27th APRIL, 3 PM

NO MIGRANTS AND REFUGEES IN PRISON CAMPS! WE WILL NOT REST ON A WELCOME!

// Join us on Wednesday to protest against the Danish state's continuous violations of the basic human rights of migrants and refugees! //

AZADI demonstration

Fra interviewet som aldrig blev til en artikel: "I morgen afholdes demonstrationen AZADI udenfor Vridløselile fængsel kl. 17.00. Frihed bliver frataget på forskellige måder. Nasrullah er et eksempel på hvordan, men der findes mange flere som også er i risiko for at få frataget retten til rettigheder, som frihed. Castaway Souls of Sjælsmark, folkene bag protesterne på 'Tadhamoun Square' støtter demonstrationen i morgen og de, som Nasrullah, kan også ende i samme situation hvor ingen ved hvad der sker efter deportation.

Sider

Annonce