Annonce

Kalender

Blockupy 2015 - fællestransport fra Danmark

Dato: 
Onsdag, 18. mar. 2015 (Hele dagen)
Sted: 
Den Europæiske Centralbanks nye hovedkvarter
Sonnemannstrasse 22
xxxx
Frankfurt am Main
Arrangør: 
SUF og Enhedslisten - alle er velkommen
Entré: 
Gratis for medlemmer af SUF, 250 kr. for medlemmer af Enhedslisten og alle andre

Deltag i årets aktivistiske begivenhed, når aktivister fra hele Europa crasher åbningsgallaen for Den Europæiske Centralbanks nye hovedkvarter i Frankfurt onsdag den 18. marts!

Fra Danmark går der busser fra København, Ringsted, Odense og Fredericia, og alle er inviteret med.

Modstanden mod EU’s nedskæringskrav har vind i sejlene i Sydeuropa. Men selv en Syriza-ledet regering i Grækenland når ikke langt uden støtte fra gaden. De har behov for grænseoverskridende solidaritet for at skabe grænseoverskridende forandringer.

For at kræve en ny, social dagsorden og for at støtte Grækenland indkalder Blockupy-netværket derfor til internationale protester. Og hvilket bedre tidspunkt og sted end gallaåbningen af Den Europæiske Centralbanks nye hovedkvarter i Frankfurt, hvorfra teknokratvældet vil forsøge at fortsætte de seneste års katastrofale krisepolitik?

Men perspektivet for protesterne rækker videre end Grækenland. På vegne af hele Europa siger vi fra overfor militarisering af EU’s grænser, en umenneskelig asylpolitik, undergravning af faglige rettigheder og politikernes nedskæringsiver.

Læs mere om afgange, tilmelding og de konkrete planer for protesterne på vores hjemmeside:

www.blockupy2015.dk

Læs mere om protesterne i vores aktionsindkaldelse på dansk her:

https://blockupy.org/da/4395/oprb-18-marts-2015-internationale-aktioner-mod-den-europiske-centralbanks-bningsgalla-vi-crasher-festen/

Al relevant information vil fremgå af vores hjemmeside, men du kan følge med i relevante opdateringer på vores Facebook-begivenhed:

https://www.facebook.com/events/329991503871076/

Du kan kontakte arrangørgruppen på info@blockupy2015.dk

Annonce