Annonce

KRITISK FEST

G37 præsenterer:

KRITISK FEST - Vi tager kritikken tilbage! 

PROGRAM:

OPLÆSNING: Forfatteren Kristina Nya Glaffey kigger forbi Kvindehuset og læser op af sin nye bog "Mor og Busser skal skilles"

POETRY SLAM: Poetryslammer og streetartkunstneren 
Dy Knudsen performer kritiske poetry slams.

KRITISK MUSIK: Koncert med Følsom Front

Frikadellefestival og mavedans

Lørdag den 26. november fra klokken 18 er der støttefest for dagbladet Arbejderen i Fælleshuset, Mjølnerparken 112 på Nørrebro i København. Denne indsamlingsfest har ganske enestående punkter på programmet: Middagen er en "international frikadellefestival". Underholdningen går fra dansk/svensk harmonika til tyrkisk saz – for at matche frikadellebuffetten, der spænder fra svenske kötbullar over danske klassikere til mellemøstlige falafler.

Middagen er en "international frikadelle-buffet".

Skål for fred i Colombia!

Un brindis por la paz en Colombia: 50 års væbnet konflikt i Colombia ser ud til at være slut. I de kommende dage underskriver guerillaen FARC og den colombianske regering en fredsaftale.

Det fejrer Internationalt Forum og Colombia Solidaritet med en reception på VerdensKulturCentret i København. Música Colombiana: DJ Mescal. Kom og vær med! Nos vemos!

Bogcaféen Halmtorvet fylder 1 år

Den 1. oktober er det et år siden vi åbnede Bogcaféen Halmtorvet, så derfor skal der være fest og alle er inviteret!

Vi har ved tidligere arrangementer lige kunne være i Bogcaféen, men der er trods alt en grænse, så derfor har vi lejet Basement på Enghavevej 42 på Vesterbro (ved Vega).

Der vil være billige øl og Food Not Bombs vil sørge for bla samosaer og andet godt. Entre er donation og vi foreslår 45 kr.

Støttecafé for livvagter til aktivister i Pondoland

(ENGLISH BELOW)

Kom til støttecafé til AK's fredagsbar og hør mere om om Amadiba Crisis Committee, der kæmper imod et internationalt mineselskab med livet som indsats! Nonhle Mbuthuma, en aktivist fra Amadiba Crisis Committee, er døgnet rundt i fare for at blive myrdet af lejemordere på grund af hendes forsvar af hendes folks land. Indtil videre er hun og den anden leder af ACC blevet beskyttet af livvagter, men fra slutningen af September løber de tør for penge til livvagterne.

Barrikadefesten

 

Hvad 
Til september er det 30 år siden at beboerne i det BZ’atte hus i Ryesgade 58 gik på gaden for at forsvare huset mod den forestående rydning. Tusindvis af unge og gamle støttede op om sagen, og det førte til en folkelig opstand, hvor hele kvarteret omkring Ryesgade 58 blev belejret. Vi vil hylde denne opstand med en fest og vi vil hylde BZ og Ungdomshus bevægelsen igennem tiden. Festen er for alle, der vil feste med os....

Fidel Castro fødselsdagsfest

Fidel fylder 90 d. 13. august – og meget større bliver det ikke på Cuba. ☭

BumZen's 30th birthday - Street Party

In 2016 BumZen has worked as a house project for 30 years. 
Therefore the current collectivists of BumZen are inviting you all to three days of street party the 12th to the 14th of august to celebrate 30 years of counterculture . 

More info will come.

Midsommerfest i Utterlev Mose

Talere: Pernille Skipper (MF-Ø), Anne Mette Omø Carlsen (BR-Ø)

Musik: RayRay (for børn og barnlige sjæle), Orkestr Partisanski (DK)

Desuden vil der være boder med lækker mad, både for vegetarer og kødspisere, lækre drikkevarer, popcorn og kage.
For børnene laver vi et særligt børnebål igen i år, med snobrød.

Der vil desuden være besøg fra Rollespilsfabrikken igen, hvor børnene kan få lov at lege med fantasien og sikre våben.

Sider

Annonce