Annonce

Anmeldelse
29. oktober 2015 - 13:44
Susanne Staun har skrevet en roman, der ud fra grundig research i udpenslede detaljer beskriver, hvordan kvinder og børn kommer i klemme i det danske retssystem, når de udsættes for en psykopats listige spil. Det er desværre virkelighed for alt for mange kvinder og børn.
Adoptionskritik
13. oktober 2014 - 19:32
Den sydkoreansk adopterede kunstner Eva Tind har skrevet rejseromanen HAN. Bogen rejser både spørgsmål til vestlige fremstillinger af Nordkorea og til transnational adoption.
Adoptionskritik
1. juli 2014 - 11:44
Et forsøg på kritik af svensk racisme og vestlige maskulinitetsforestillinger bliver til dels en bekræftelse af begge dele i en ny bog af og om en adopteret, der migrerer tilbage til Korea
Adoptionskritik
16. juni 2014 - 11:54
Maja Lee Langvads to nye bøger er skarpt skåret dokumentarisme og personligt sorgarbejde, der fremstiller faktuelle forhold og følelsesmæssigt virvar lige kritisk og lige præcist.
Boguddrag
9. maj 2014 - 10:28
Erindringsromanen »Grænseløs« af Arne Herløv Petersen følger over fire bind, hvordan en aktiv venstreorienteret oplevede tresserne - hjemme og rundt i hele verden. Modkraft bringer et uddrag.

Annonce