Annonce

Sorte Muslimer
20. februar 2015 - 13:08
Linkbox om den militante sorte muslimske leder Malcolm X
Happening
25. februar 2015 - 15:40
Efter flere end tusind muslimer i Oslo i weekenden lavede en menneskekæde omkring byens synagoge for at vise solidaritet med det jødiske samfund, følger muslimer i København og Stockholm op og inviterer til lignende happenings.
Happening
23. februar 2015 - 12:23

Muslimer laver »fredsring« om synagoge i Oslo

Som en direkte reaktion på terrorangrebet i København, hvor en jøde blev dræbt af muslimsk fundamentalist, dannede 1.300 muslimer lørdag en menneskekæde omkring en synagoge i den norske hovedstad Oslo for at vise deres solidaritet og støtte til det jødiske samfund.
Boganmeldelse
19. januar 2015 - 12:50
Der er en voldsom trussel mod demokrati, lighed og sekulære værdier. Indvandrerne kommer fra lande, der næsten alle er autoritære, religiøst fundamentalistiske og imod kvinders rettigheder. Det sorte hovedtørklæde er bevis på religiøs ekstremisme, et levn fra en middelalderlig, autoritær tankegang, som ikke har nogen retmæssig plads i et demokratisk miljø. Disse folk hverken kan eller vil integreres, de skaber parallelsamfund … og konspirerer om at udbrede deres tro endnu mere .. deres religion er i bund og grund et udemokratisk system under en fremmed magts kontrol … og vil snart gøre forsøg...

Annonce