Annonce

udtalelse
29. maj 2012 - 20:45
Først når Partyborgmesteren fra Distortion-festivalen er væk, kan vi blive afhængige af hinanden og for alvor afvikle gadefester sammen.
Nørrebro
30. maj 2013 - 17:01
En mexicansk madbod og tre ølbarer blev lukket, da Københavns Politi og Skat kom på uanmeldt besøg til åbningen af Dxstortion-festivalen i Folkets Park onsdag. Festen fortsætter, siger arrangørerne.
Dxstortion
22. april 2013 - 19:33
Det »sociale og politiske indhold« skal være i fokus under gadefester, mener kulturaktivister, som for tredje år i træk holder anti-Distortion-festival på Nørrebro.
Distortion
31. maj 2012 - 17:00
Københavns kulturborgmester skal redegøre for, hvorfor økonomikaos hos Distortion-festivalen ikke er kommet frem tidligere. Samtidig vokser den kreative kritik af gadefestivalen.
Anti-Distortion
30. maj 2012 - 15:11
En anti-Distortion piratfest er blevet forvist fra Dronning Louises Bro ved Nørrebro onsdag eftermiddag. I stedet bliver festen holdt i Folkets Park.
Distortion
29. maj 2012 - 22:36
Gadefestivalen Distortion er i krise, og dens chef Thomas Fleurquin bør træde tilbage. Det mener piratfest-aktivister og inviterer til alternativ fest. Distortion har nu fået dem smidt ud af Facebook.
Krigserklæring
17. april 2012 - 10:16
Piratfest-miljøet holder fire dages gratis musik-festival på Nørrebro i protest mod kommercialiseringen af gadefesten Distortion. En god fest handler ikke om forbrug, men fællesskab, mener folkene bag den alternative »Distortion«-festival.
2. juni 2011 - 14:16
»Vi ved godt det ikke plejer at være sådan, men til den her fest har vi valgt at overskuddet alligevel går tilbage til undergrunden.« Sådan skriver folkene bag en alternativt Distortion-fest, som finder sted torsdag i det brugerstyrede kulturhus Folkets Hus og den tilhørende park på Nørrebro. Festens logo forestiller en maskeret demonstrant, der kaster det officielle Distortion-fest-logo, og arrangementet afvikles uden tilladelse fra festivalens ledelse. Læs om »Distortion i Folkets park - Fortsætter i Caféen« på Modkrafts kalender. Hør »BORGEN Slumsystem Dxstortion i Folkets Park« af Magnus...
3. maj 2011 - 18:03
Modkraft bedriver »pistoljournalistik/populisme som man kender det fra B.T. og Se&Hoer«, og den yderste venstrefløj er ekstremister, som udfører »pseudo-aktivisme fuld af clicheer, frem for rent faktisk at goere noget godt«. Sådan lyder opsangen til venstrefløjen på den københavnske gadefestival Distortions officielle hjemmeside. Angrebet er blot det seneste af en række spydige udfald fra festivalens chef Thomas Fleurquin, som også kan findes i festivalens nyhedsbrev. Baggrunden for de verbale angreb er, at Modkraft sidste sommer bragte en række kritiske artikler om økonomien og...
8. juni 2010 - 21:19
»Alt arabisk er omtrentligt.« Med disse ord opgiver firmaet bag Distortion-festivalen sin idealistiske målsætning om at give halvdelen af deres overskud tilbage til det kulturelle vækstlag. Firmaet navn - Nus/Nus - betyder ellers »fifty-fifty« på arabisk og indtil for et døgn siden garanterede man da også, at »50% of all Nus/Nus profits will go back into Copenhagen’s creative undergrowth«. I dag står der blot: »Nus/Nus means "fifty-fifty" in Arabic (and everything Arabic is approximative, of course). The name is chosen because we have the intention to share our hardearned money with young...

Sider

Annonce