Annonce

»Det mørke Århus«
22. marts 2013 - 10:48

Film: Venstrefløjen svarer igen på højrevold

Ny dokumentarfilm giver ordet til medlemmer af Enhedslisten og det venstreradikale miljø, som er blevet overfaldet og chikaneret af den yderste højrefløj i Aarhus. Se filmen her.

Overfald og chikane af venstrefløjen og etniske minoriteter begået af højreekstremister i Aarhus har alvorlige konsekvenser for ofrene og får ikke nok opmærksomhed.

Det mener folkene fra det venstreorienterede produktionskollektiv Opbrud, som står bag den nye dokumentarfilm »Det mørke Århus - når politik har en pris«.

Filmen har premiere torsdag den 21. marts på internettet.

Den 48 minutter lange film bygger på interviews med blandt andre medlemmer af Enhedslisten, som er blevet overfaldet af den racistiske voldsgruppe White Pride, samt interview med en person fra det venstreradikale miljø, som har besluttet at forlade byen på grund af chikane.

– Med vores film vil vi gerne sætte fornyet fokus på problemerne i Aarhus. Der er desværre en tendens til, at White Prides overfald og hærværk hurtigt glider i baggrunden og ikke bliver omtalt i hverken de etablerede medier eller på venstrefløjen, fortæller Charlie Krautwald fra produktionskollektivet Opbrud.

Læs artiklen »’Det mørke Århus’ får internetpremiere torsdag« hos Modkraft.

Se dokumentarfilmen »Det mørke Århus - når politik har en pris«. 

Redaktion: 

Tak fordi du bruger Modkraft.
Vi håber du har læst noget interessant eller oplysende.
Du kan støtte Modkraft via MobilePay: 50 37 84 96

Annonce