Annonce

tegnekraft
13. marts 2013 - 17:12

Anarkistisk vildbasse entrer Modkraft

Syvårig anarkist begynder at hærge på venstrefløjens nyhedsavis - i form af tegneserien Villads.

Modkraft har onsdag den 13. marts premiere på en nyskabelse i venstrefløjens uafhængige internetavis: Fremover vil en sorthvid tegneserie en gang ugentligt blive publiceret på Modkraft - under overskriften Villads, navnet på en 7-årig vildbasse og hovedperson i serien.

Tegneserien vil have fast plads nederst på forsiden af Modkraft - og vil kunne forstørres ved at brugerne klikker på billederne.

Tyve år på den radikale venstrefløj

Bag serien står tegneren Adam O., der gennem små tyve år har lavet plakater og illustrationer for det venstreradikale miljø i København, blandt andet ikonografiske illustrationer for det hedengangne Ungdomshus på Jagtvej, Nørrebro.

Se illustrationer af Adam O. på hjemmesiden nattegn.net.

Adam O. har over for Modkraft præsenteret sig selv som »solidt plantet på venstrefløjen«, men samtidig lovet, at det udgangspunkt ikke vil blive brugt til at skåne nogen som helst fra at blive taget under kærlig behandling i den sort-hvide serie. 

Flere figurer under udvikling

Striben tager udgangspunkt i en lille københavner-familie med en anarkistisk anlagt 7-årig i den foreløbige hovedrolle. Men Adam O. planlægger med tiden at udvide rollelisten med et ukendt antal karakterer. Den første serie tager postmoderne børneleg under behandling.

Se første serie tegnekraft fra Adam O.s hånd

Redaktion: 

Tak fordi du bruger Modkraft.
Vi håber du har læst noget interessant eller oplysende.
Du kan støtte Modkraft via MobilePay: 50 37 84 96

Annonce