Annonce

Af Peter Westermann
13. oktober 2015 - 21:33
Debatten skal startes, så TTIP-handelsaftalens (..) decideret antidemokratiske, elementer, der vil underlægge forbrugere, arbejdere og borgere markedets diktat, ryddes af bordet.
Af Liv Rolf Mertz
31. januar 2017 - 22:24
Hvem er det i virkeligheden, der forsøger at fremstå som renfærdig, når beskyldninger om pinkwashing afvises som et antisemitisk komplot?
31. januar 2017 - 14:07
I de seneste år har en af Modkrafts fineste roller været at bidrage til diskussioner, der foregår i brudfladerne på venstrefløjen, men jeg tror ikke på det store alternative mod-medie, som verdenen og venstrefløjen ser ud nu, fortæller Linda Havanna Hansen, der har arbejdet på Modkraft.
31. januar 2017 - 13:42
Tak for alle jeres bidrag gennem 17 år. Det har været uvurderligt for Modkraft. Læs mere om lukningen her.
31. januar 2017 - 12:30
Forestillingen om, at Socialdemokrater, Enhedslisten, græsrødder og grupperinger af forskellig art skulle have noget at deles om, er forkert, og derfor er det godt, at Modkraft lukker, mener blogger Eskil Halberg.
30. januar 2017 - 11:28
På Modkraft herskede der ikke forestilinger om, at kapitalisme er en fornuftig samfundsstruktur, som det bliver udlagt i andre medier. I venstrefløjsmedier kan man derfor gå direkte til debatten om, hvordan man afskaffer kapitalisme, mener skribent og aktivist Søren Mau.
30. januar 2017 - 11:23
Et medie, der insisterer på at samle den brede venstrefløj, vil altid have det svært, mener SFer og Modkraft-blogger Leif Donbæk.
27. januar 2017 - 16:00
»Den stærkeste politiske kraft på venstrefløjen lige nu er Enhedslisten, og jeg mener, der må lægge et ansvar her for at støtte nye projekter, der kan udfylde det tomrum, Modkraft efterlader. Men ansvaret ligger selvfølgelig også på os alle,« mener Modkraft-blogger Esben Bøgh Sørensen.
27. januar 2017 - 10:38
Det var bedst i produktiv uenighed og borgerjournalistik. Andre gange var det et sted, hvor voyeurister kunne se, hvordan venstrefløjen skændtes. Men hvis vi ikke vil klimaforandringer og neofascisme, skal idéer om bæredygtighed og solidaritet på dagsordenen, og det er incitamentet for at drømme om et nyt progressivt medie, skriver Bue Rübner Hansen.
27. januar 2017 - 10:00
Det har været vigtigt at prøve at samle den såkaldte venstrefløj, men hvis et nyt progressivt medie opstår, bør det ikke tage udgangspunkt i ‘venstrefløjen’. Modkraft har været varmestue for en halvdød venstrefløj, der samtidig har vendt Modkraft ryggen og rykket mod højre, mener Albert Scherfig.

Sider

Annonce