Annonce

<p>Medier</p>

Af Carl Valentin
17. januar 2017 - 16:20
Jeg har i anledning af lukningen af Modkraft udarbejdet en udførlig guide til progressiv læsning for alle, der nu må finde venstrefløjsnyt andetsteds.
Af The Bridge Radio
31. juli 2016 - 10:32
The Bridge Radio: Live about Næstved Tent Camp
Af Ole Sandberg
1. juni 2016 - 16:33
Clements insisteren på, at det ikke er en tilladt svar-mulighed i hans interview har en bestemt politisk struktur indbygget, hvor alle aktører handler isoleret og derfor kun kan tage hensyn til sine umiddelbare og snævre interesser.
Venstrefløj
11. januar 2016 - 17:23
Duk op! er en ny udenomsparlamentarisk kalender for københavnsområdet, der går i luften den 30. januar. Det fejres med en opstartsfest i Bolsjefabrikken på Østerbro.
Af Lasse Skou Lindstad
28. april 2015 - 23:33
Politikens artikel bliver filtreret igennem flere SYRIZA-kritiske medier, så kun en koncentreret sensationalistisk karikatur står tilbage.
27. januar 2017 - 10:38
Det var bedst i produktiv uenighed og borgerjournalistik. Andre gange var det et sted, hvor voyeurister kunne se, hvordan venstrefløjen skændtes. Men hvis vi ikke vil klimaforandringer og neofascisme, skal idéer om bæredygtighed og solidaritet på dagsordenen, og det er incitamentet for at drømme om et nyt progressivt medie, skriver Bue Rübner Hansen.
25. januar 2017 - 16:03
Det er unikt, at et lille medie har leveret kvalitetsindhold i mange år, men portaltanken og indie medie-bevægelsen er blevet overhalet af sociale medier, siger Nicklas Weis Damkjær. Han håber på et nyt progressivt medie, der kan favne bredt og fortsætte diskussioner på tværs af ideologi, taktik og strategi.
Kommentar
22. juni 2016 - 10:26
I kølvandet på det forfærdelige masseskyderi, der foregik i Orlando, Florida, har LGBT'ere fra Danmark vist sympati med ofrene samt ofrenes familier. Hændelsen bliver betegnet som en hatecrime. Der er blevet tweetet, afholdt en mindehøjtidelighed, og den almene Facebook-bruger, der sympatiserer med ofrene for hændelsen, har kunne skifte sit profilbillede ud med et regnbuefarvet logo. Efter attentatet mod Charlie Hebdo blev Facebook et sted, hvor vi kunne få afløb for vores følelser. Vi, der følte, at attentatet var et angreb på vestens ytringsfrihed, og vi, der følte sympati med ofrene samt...
Medier
11. marts 2016 - 12:36
Hvad tænker palæstinensere og israelere om hinanden, og hvordan ser de på sig selv og på fremtiden? Youtube-kanalen »The Ask Project« udforsker begge folks holdninger og diskuterer alt fra hummus til hardcore politik.
Kommentar
8. marts 2016 - 0:06
Medierne skal ikke kun bruge kvinder som kilder for bringe ligevægt i kønsrepræsentation. Men også fordi eksperter, der ikke er en del af den politiske elite, tit har langt mere interesssante holdninger og perspektiver.

Sider

Annonce