Annonce

Kalender

Free Pussy Riot-demonstration

På fredag d. 17. august falder dommen over de tre medlemmer af det russiske punkband Pussy Riot, som har siddet fængslet siden marts for deres protest-aktion mod Putins undertrykkende regime.

Aktionen i Frelseren Kristus-katedralen i Moskva var en punk-bøn med ordene "Virgin Mary, Become Feminist / Virgin Mary, Hash Putin Away”, som blev til en anklage for ‘hooliganisme’, der kan give op til 7 års fængsel.

http://www.youtube.com/watch?v=GCasuaAczKY&feature=related

De har været igennem en skinretsag, hvor de ingen mulighed har haft for at forsvare sig ordentligt imod et forudintaget pro-Putin retssytem og været holdt fra kontakt med deres nærmeste. Nu står de tre musikanter over for en dom helt ude af proportioner med deres Putin-kritiske event.

I den anledning afholdes der Free Pussy Riot Global Day http://www.freepussyriot.org/

Også i Danmark viser vi vores solidaritet med de tre fængslede aktivister!

Det sker på fredag:

Demonstrationen udgår fra den russiske ambassade kl. 16.30, går over Kongens Nytorv og slutter ved Den Russisk Kirke i Bredgade kl. ca. 18.00. Vi mødes kl 16!

Vi opfordrer de der har lyst til at klæde sig i farvestrålende tøj og hovedbeklædning, i bedste Pussy Riot-stil (se billede http://da.wikipedia.org/wiki/Fil:Pussy_Riot_by_Igor_Mukhin.jpg ). Tag gerne trommer, bannere o.s.v. med!

Vel mødt.

Sted: Den russiske ambassade, Kristianiagade 5, København Ø.

Tid: kl. 16:00

Annonce