Annonce

Kommentar
11. marts 2016 - 15:58
Hvis man vil modvirke væksten i uligheden, må banksystemet reformeres, så renter ikke havner hos finanseliten og de rigeste, men recirkuleres til den reelle økonomi.
Finanskrise
29. august 2014 - 11:55
Finanstilsynet kritiserer i hemmelig rapport bagmandspolitiet for ikke at stille bankchefer og -bestyrelser til ansvar for uansvarlig bankdrift op til og under finanskrisen.
Økonomi
3. februar 2014 - 21:27

Fagbevægelsens banker oplever vækst

Arbejdernes Landsbank og andre finansielle virksomheder med forbindelse til den danske fagbevægelse oplever i disse år større vækst og indtjening end deres konkurrenter.
Kommentar
22. oktober 2013 - 19:06
Problemerne i økonomien er mere grundlæggende, end kriseaflysende økonomer lader ane. Problemet er forestillingen om, at spekulation skaber værdi. Løsningen er et opgør med bankers spekulation og oprettelsen af en samfundsbank.
Af Andreas Albertsen
4. august 2013 - 19:18
Nogle ideer kastes bort fordi tiden løber fra dem. Venstrefløjens ideer og drømme skal følge med tiden. Men det kompas vi navigerer efter er stadig intakt. Drømmen om et stærkt fællesskab hvor vi lykkes sammen og hjælper de, der har brug for det. Drømmen om en mere ligelig fordeling af magt og velfærd. Et lige og frit samfund. Et socialistisk samfund. På mange måder er vi langt fra målet – men...

Annonce