Annonce

29. november 2008 - 0:10

Titel: Klam luder

Sexarbejdere fra 120 lande har lavet et manifest, som er 10 sider langt, og det kommer stort set godt omkring det hele. Jeg skal her kun nævne 2 statements,

"We demand our right as human beings to use our bodies in any way we do not find
harmful; including the right to establish consensual sexual relations, no matter the gender
or ethnicity of our partners; regardless of whether they are paying or not."

"We assert the right of all persons to move within and between countries for personal and
financial reasons, including seeking gainful employment and residence in the area of their
choice."

og så kan interesserede selv læse resten her.

Personligt kan jeg stå inde for alt, hvad der står i dette manifest, og jeg synes at alle, der tager denne "debat", der raser i øjeblikket, seriøst, burde læse det. Ja, alle de hykleriske, moralske og normalitetsliderlige sexforbudstilhængere kunne nok også få noget ud af at læse det, men det er nok for meget forlangt, at de skulle have den fjerneste interesse i at sætte sig ind i, hvad sådan en flok klamme ludere mener.
Inspireret af diverse manifester, mange steder fra, tænkte jeg, at jeg ville lave mit eget, og det kommer så her:

Kald mig bare en klam luder! Men,

jeg vil hellere kneppe 1000 mænd for penge end

– at slide min krop ned, og til en elendig løn, ved at gå rundt, nat efter nat, sen aften eller tidlig morgen, for at gøre rent på alle de fine kontorer, der ligger rundt omkring i byen, hvor den pæne middelklasse så kan sidde om dagen, og tjene gode penge på mere eller mindre tvivlsomme og "samfundsnyttige" forretninger.

Jeg vil hellere kneppe 1000 mænd for penge end

– at sidde ved en kasse i et supermarked til en dårlig løn, og registrere alle de undelige bunker af uundværlige forbrugsvarer, mere eller mindre fyldt med kemikalier af alle mulige slags, som vil vælte imod mig dagen lang.

Jeg vil hellere nyde at ydmyge, håne og tvinge en slavekunde til at onanere for penge end

– at rende rundt hver eneste morgen, i al slags vejr og til en latterlig løn, for at dele alle mulige og umulige aviser og reklamer ud til alle.

Jeg vil hellere nyde at spanke en mandlig kunde i halve og hele timer for penge end

– at sidde på en fabrik, i et opskruet tempo og til en alt for lille løn, og sortere eller pakke varer.

Jeg vil hellere nyde at få begge mine fødder slikket helt rene af en fodfetishist for penge end

– at, for en løn helt til grin, hjælpe med at passe en flok unger, mens deres forældre kan passe deres arbejde, som helt sikkert er til en betydelige højere løn.

Jeg vil hellere nyde at klæde en mand ud i dametøj og kneppe ham i røven for penge end

– at stå og vaske op i et baglokale på en fin restaurant, til en timeløn, der ikke engang er høj nok til at betale for en dessert på stedet.

Jeg vil hellere nyde at stikke nåle i, pine og tortere en mandlig kunde for penge end

– at stå på et vaskeri og stoppe beskidt sengetøj, fra alle de mulige store hoteller, ind i en stor maskine.

Jeg vil hellere nyde at tvinge 2 eller 3 slaver til at gøre grænseoverskridende ting ved hinanden for penge end

– at køre rundt, på en tungt læsset cykel, løbe op og ned ad trapper, ind og ud af haver med en hund i røven, til statens postarbejderløn, og dele post og ikke mindst adresseløse forsendelser ud.

Jeg vil hellere nyde, at tvinge en mand til at gøre rent for mig, før jeg pisser ham i munden for penge end

– at stå hele dagen, til en løn som ufaglært, og lange ligegyldigt modetøj over disken.

Jeg vil hellere være en klam luder, der både privat og professionelt har sex med og/eller dominerer mange, uanset køn og etnicitet

– end en en pæn arbejderklassekvinde, der underkaster sig middelklassenormerne og tager et passende underbetalt og uinteressant arbejde. FUCK JER, siger jeg!

Jeg vil hellere være en marginaliseret klam luder

– end at underkaste mig et patriarkalsk, middelklassedomineret kapitalistisk samfund, civilt og statsligt, som har undertrykkende og specielle krav til mig, på grund af mit køn! Eller som tror, at de på nogen måde har ret til at fortælle mig, hvordan jeg skal eller ikke skal tjene penge, eller hvordan jeg skal leve. FUCK JERES MORAL OG JERES LORTESAMFUND, siger jeg!

Jeg vil hellere være en klam luder, der ganske frivilligt indtager en position, hvor jeg, efter jeres moral og begreber, er en falden kvinde og nede, hvor jeg står i sperm og lort til knæene – men hvor jeg kan tjene penge på noget jeg er god til, og som jeg kan lide

– end jeg vil være "oppe" blandt en flok hykleriske, pæne moralister fra middelklassen.I dominerer, og sålænge det er sådan, så ved jeg godt, hvor jeg vil være og bliver. FUCK JERES SEKSUELLE APARTHEID, siger jeg!

Nå, ja, det var mit, tjah, udkast til et personligt manifest , for der mangler meget, men jeg fik da noget af det med, jeg satte mig for – klassemodsætninger.

I Indien er der anslået at være mere end 3 millioner sexarbejdere, og hvor mange der er på verdensplan, ved jeg ikke.

Jeg ved dog , at den absolutte majoritet er fra arbejderklassen, og at middelklassen bekæmper alt, hvad der strider mod deres normer og moral. De agiterer og får vedtaget love, som resulterer i vold og overgreb på rigtige mange fattige sexarbejdere verden over. Hvis de var ligeså ivrige for at bekæmpe fattigdom, wow, så ville det være fedt, men det vælger de ikke at beskæftige sig så meget med.

På trods af at ex. en rapport fra IOM (International Organization for Migration), iøvrigt til deres egen store overraskelse, viste, at 3/4 af traffickede personer bliver ofre for slavelignende forhold indenfor landbrugssektoren, i byggesektoren og tiggerivirksomhed, ja, så er det stadig prostitution/sexarbejde de fokuseres ensidigt på.

At forestille sig at ville bekæmpe trafficking til slaveforhold i byggebranchen, ved at afskaffe efterspørgslen eller byggesektoren, er jo fuldstændig absurd, ligesom afskaffelse af efterspørgsel af arbejdere til landbrug er ditto, ja, hvorfor skal trafficking af mennesker til prostitution så bekæmpes ved et købesexforbud, eller ved at kriminalisere sexarbejde helt?

Fattige indiske og cambodianske sexarbejdere oplever stigende stigmatisering og desuden ekstrem vold fra politi og myndigheder. De bliver tævet, voldtaget, fængslet og deres bordeller raides og lukkes, så man kan gøre noget ved det der trafficking!

Her i Europa er sexarbejdere mange steder også under større og stigende pres af samme grund, og det gælder også vores migrante kolleger – hvad rager det nogen, at 13 nigerianske kvinder fanges ind på gaden af politiet, de 12 sendes fluks ud af landet (måske med gæld som de har sat sig i for at komme herop for at tjene gode penge ved sexarbejde), og den sidste, som panserne formoder er handlet, ja, hende sætter man i fængsel!!!

De underbetalte polske arbejdere og andre man har kendskab til, bliver udnyttet i byggebranchen, får heldigvis støtte fra fagforeninger og andre.

Sexarbejdere får ingen støtte nogen steder fra – men de er jo også bare en flok klamme ludere!

Jeg har dog set en blog, der beskæftiger sig med det, og den er her.

Annonce