Annonce

9. november 2010 - 22:14

I hope you make a hell of a lot of money !

Vesterbro er delt op i zoner hvor politiet skal sørge for at den pæne etablerede middelklasse, som har bosat sig i det gamle arbejderkvarter,og kunderne på de mange nye dyre cafeer føler sig godt tilpas, så hjemløse,alkoholikere,stofbugere og gadesexarbejdere jages rundt, får opholdsforbud og bøder når det passer politiet !

Folk på gaden har siden 1999 fået juridisk bistand fra "Gadejuristen", som knokler for at forsvare folk uden ressourcer, bl.a mod de værste konsekvenser af politiets fremfærd i området.

Siden i sommers har politiet specielt jagtet de migrante gadesexarbejdere. De har en fiks lille bødebus som de kører rundt i, så forretningen kan ordnes på stedet.

Se dette indslag for at det efterfølgende giver mening:

http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/233629/

"Der går en over gaden der, skal vi snakke med hende !!!!"

Det er fucking ikke ulovligt at gå over gaden !!!! og alligevel bliver hun stoppet af bødebussen !!!

Kvinden får her på filmen en advarsel, og i realiteten for at gå over gaden !!!, og får hun en til, skal hun fremover betale 600 kr til politiet, når de vælger at stoppe hende.

Alle i dette område kan rent faktisk få en bøde hvis de står stille i mere ned 5 min. ,men loven er jo kun rettet mod bestemte mennesker i området, og i nogen tid nu har det altså været de migrante sexarbejdere der målrettet står for skud. Og når politiet har udstedt et vist antal dummebøder, så står der udvisning på programmet - det bliver bøderne nemlig også brugt til at retfærdiggøre !!!

Sexarbejderne i gaden er også delt i 3 grupper i forhold til politiets dummebøder - de danske lades i fred !, de hvide migranter er de der får flest advarsler og dummebøder, og som en af mine migrante kolleger dernede sagde "the black women don´t get fines, they get deported", men som klippet på norsk tv viser, så gør de jo ind imellem.

Bemærkningen om deportationerne faldt i forbindelse med en gadeaktion, hvor "Gadejuristen" sammen med aktivister fra SIO delte foldere ud til gadesexarbejderne.

I folderne som informerer om rettigheder og muligheden for at kræve sig repræsenteret af "Gadejuristen", er der også snipper som skal rives af og gives til politiet.
Man erklærer dermed at man gør brug af sin ret til at lade sig repræsentere, og politiet kan derfor ikke kræve penge på stedet, men er tvunget til at gå gennem "Gadejuristen" som man lader sig repræsentere af.

At kontakten blev rigtig hurtigt etableret tilskriver jeg mit fucking underklassesprogbrug, og det at jeg straks fortalte at jeg var sexarbejder og hverken fucking staten og the lousy police.
Og det var faktisk ret få sætninger der skulle til før et meget skeptisk udtryk med rynkede bryn, blev afløst af smil, og de allerstørste fik jeg hver eneste gang efter min afskedssalut: "Call if you have any questions at all, no matter what, and have a really good night, I hope you make a hell of a lot of money !"

Der kommer flere gadeaktioner, og fremover ligeledes med en flyer hvor sexarbejderne kan sende sms med bilers nummerplader til "Gadejuristen", i tilfælde af at der skulle dukke en fucking voldelig sexistisk kunde op, og det sker jo, selvom der er langt imellem dem.

Vi laver flyers på engelsk og rumænsk, og fortsætter med at lede efter folk der kan oversætte til nigeriansk eller andre relevante sprog.

Og uh, ja, hos "Reden International", hvor kvinderne bl.a kan holde pause, spise og drikke, fik vi lov til at lægge flyers til kvinderne, men desværre var det en frivillig medarbejder der havde vagt den dag, og en som syntes at det var et glimrende tiltag.
Da de "rigtige" "Reden International" folk kom på vagt, så blev der satme hurtigt lavet om på det, og vores flyers blev smidt ud !!!

Ja, jeg er sgu så skør, at jeg faktisk mener at det er noget som "Reden International" skulle være interesseret i at formidle, men der tog jeg så grundigt fejl.
Kvinderne har brug for "Mødestedet" hvor der er forskellige tilbud, udover mad og drikke, og jeg kender da også alt for godt stedets ideologiske latterlige standpunkter mod prostitution som de kalder det, men det må sgu da være kvindernes ve og vel, der kommer i første række, og så kunne man måske godt lige se at få bugt med sin kvalme over at det er et tiltag hvor SIO er involveret, altså hvad fanden ???

Hvis nogen skal se dokumentaren " Trafficking" i tv imorgen onsdag kl.20, så overvej lige det absurde i at panserne beklager at kvinderne ikke har tillid til dem, og ikke vil fortælle dem noget om nogen ! Det er der selvfølgelig rigtig mange grunde til, også grunde som politiet ikke kan ændre på, lige meget hvad de gør, men måske skulle de opfordre deres fucking bødebus-enhed til at indstille deres statspimping virksomhed!

Annonce