Annonce

9. februar 2011 - 11:46

Queer Jihads 10-punkts program

Okay, jeg ved godt, at det her ikke er en helt ny tekst, og at den ikke er skrevet specielt til denne blog, og at jeg ikke har skrevet den alene, men eftersom kravene er ment alvorlig og endnu ikke er opfyldt, er det nødvendigt at putte den op igen.

Og så er der en helt masse spændende links med her til dem, der bare ikke kan få nok af at læse om ’det der queer.’

Kravene er oprindeligt offentliggjort her og inspireret af de her krav, og du må gerne hænge dem op ’der hvor du arbejder, der hvor du bor, og der hvor du går i skoooole!’

1. Vi vil have frihed

Hvad nytter det at kunne blive gift i en kirke og adoptere et barn, når man ikke kan gå i fred på gaden, fortælle sin familie om sin forelskelse eller præsentere sine kærester på jobbet?

Hvorfor kan man ikke slippe for spørgsmål og dårlige kommentarer, hvis man vælger at være single, barnløs, polygam, fetichist, trans eller tøsedreng? Hvor mange af os føler ikke ind imellem, at vi bliver nødt til at holde vores identitet skjult?

Dette er ikke blot præmisser, som vi lever under og må lære at acceptere. Det er bevis på et samfund, hvor vi stadig er ufrie på trods af de rettigheder, vi har kæmpet os til.

2. Vi kræver alle heterosexistiske institutioner nedlagt

Enhver politisk, juridisk eller religiøs institution, der hviler på, opretholder eller anerkender homofobiske og heterosexistiske synspunkter skal nedlægges med øjeblikkelig virkning.

3. Fri os fra racistisk udpegede syndebukke

At udpege muslimer og indvandrere som samfundets homofober er at fjerne fokus fra homofobiens egentlige kilde. Undertrykkelse af queers skyldes mennesker, der ikke kan acceptere afvigelser fra konservative kønsroller.

Hvis der er noget, homohadere har til fælles er det ikke, at de er muslimer, nazister eller bonderøve, men snarere at de er heteroseksuelle mænd.

4. Vi vil have sat en stopper for den heteroseksuelle mands dominans

Det er et faktum, at heteroseksuelle mænd står for langt den største del af kriminaliteten, herunder ikke mindst vold mod queers og kvinder. Narko- og menneskehandel, vold, voldtægt, spritkørsel, krig og forurening skyldes heteroseksuelle mænd.

Queer Jihad foreslår, at man i en prøveperiode på et år indfører et udgangsforbud for heteroseksuelle mænd hver fredag fra kl. 9 til lørdag kl. 9.

De heteroseksuelle mænd, der ikke synes, det er retfærdigt, kan lade som om, de er bøsser. Hvis de ikke har noget problem med det, har vi heller ikke noget problem med dem.

5. Vi kræver retten til at udtrykke sig, som man vil.

En kvinde i lårkort er ikke et tag-selv-bord. Bøsser, der går i parken, er ikke selv skyld i at blive tævet. Alle har ret til et trygt og lykkeligt liv. Kærlighed er aldrig forkert.

6. Vi vil lære selvforsvar og besvare vold med vold

Voldtægt er ikke et udtryk for manglende impulskontrol eller ensomhed. Voldtægt er overlagt vold. Vold mod queers og kvinder er en fast del af vores samfund.

Vi opfordrer alle kvinder og queers til at lære selvforsvar og bruge det, når det bliver nødvendigt. Vi ved, det hjælper. Vi har prøvet det.

7. Vi kræver solidaritet fra andre queers – spring ud!

Det kan tage tid at blive klar til at springe ud, og det er ikke lige let for alle. Men vi bryder os ikke om folk, der lever i skabet af bekvemmelighed og vane, fordi det er det letteste og dermed overlader kampen til de af os, som ikke vil leve i skjul. Spring ud – vi passer på dig!

8. Vi kræver alles ret til alle kønsorganer

Alle skal kunne vælge kønsorganer, personnummer, køn, navn og partnere, som de vil. Det skal være muligt at vælge køn udenfor det binære system. Vi kræver total selvbestemmelse over egen krop og identitet. Alt andet er jo helt tosset.

9. Vi kræver inklusion i skolesystemet

Vi får som queers ingen undervisning nogen steder i skolesystemet, der har relevans for os. Vi vil undervises i vores historie, kultur, undertrykkelse, modstand og vores situation i samfundet, så vi har muligheden for at forholde os til den og ændre den.

10. Vi kræver befrielse for alle mennesker overalt på planeten

Folk er blevet undertrykt på grund af hudfarve, religion, køn, seksualitet, handicap, intelligens, klasse, alder og andre kvaliteter længe nok. Vi kræver øjeblikkelig befrielse for alle mennesker overalt på planeten.

Queer Jihad, juli 2010

Se! Den heteroseksuelle verdensorden går i stykker!

Annonce